Cea mai bună aplicaţie antiţânţari?

Aseară mi-am dat seama că eficienţa unei aplicaţii antiţânţari este aidoma cu cea a câinelui meu în caz de cutremur. Nu ştiu câţi dintre voi eraţi treji vineri dimineaţa, în timpul cutremurului, dar, cu siguranţă, câinele meu nu a fost nici înainte, nici după. Deşi se spune că animalele au un simţ înnăscut pentru a detecta calamităţile naturale, câinele meu probabil că a lipsit de la... ora de simţuri. Dacă ar fi doar câinele... Dar sunt şi unele aplicaţii care au acelaşi efect în alte contexte!

De exemplu, când am vrut să alung nişte ţânţari cu o aplicaţie de telefon. Având în vedere că biroul în care lucrez se află la câteva sute de metri de un lac, de la 5 după-amiaza încolo, pe tot parcursul verii, am avut o problemă personală cu ţânţarii. Neavând alte metode de combatere, iniţial m-am gândit să folosesc o aplicaţie mai la îndemână. Am ales-o dintre toate pe Repeller, pentru că avea cea mai curată interfaţă, nu mă bâzâia cu reclame şi este uşor de folosit.

Aplicaţia, disponibilă gratuit pe iOS, nu face altceva decât să emită ultrasunete care alungă ţânţari, gândaci, şobolani şi câini. Vă recomand să vă amuzaţi şi voi cu Repeller, o aplicaţie la fel de ineficientă cum a fost şi căţelul meu înaintea, în timpul şi după cutremurul de săptămâna trecută.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.