Ce te salvează când nu-ți încap lucrurile în buzunar? Îți spunem noi: o Borsetă!

Se dă următoarea situație urbană: ieși la o plimbare, nu ai nevoie decât de telefon, portofel, pachetul de… să zicem gumă :), cheile și încă vreo două mărunțișuri. Geanta e prea mare, trăistuța de pânză ar intra la apă pe vremea asta. Ce faci? O Borsetă te-ar salva. Și nu vorbim de odioșeniile care te etichetează în categoria pensionarilor tipicari, ci de accesoriile cool, reinterpretate de creatori de la noi. Un shopping urban Made in RO e întotdeauna mai sănătos.

Borseta grafică de București…

BUMbag este un brand românesc, creat în 2012 de Ramona Manea. A început să dea o față nouă borsetelor aproape uitate de outfit-ul urban. A continuat cu rucsacuri la fel de colorate, ale căror pattern-uri sunt semnate de artiști și ilustratori români: Kitră, Serebe, Cutărică, Paul Vîrlan sunt doar câțiva dintre ei. Poate le-ai văzut borsetele pe la târgurile din București, e bine să știi că au și un magazine online foarte fain și colorat.

… versus Borseta casual, de Transilvania

Magazen este un atelier din Deva, creat de trei prieteni pasionați de croit, cusut și câteodată pozat pentru creațiile lor. :) Când le admiri borsetele casual musai să arunci un ochi și la gecile tomantice, tot e sezonul. Pont: cele mai multe borsete sunt pe pagina lor de facebook și pot fi comandate chiar dacă acum nu mai apar pe site.

Sursă fotografii: prin BUMbag și Magazen

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.