Ce scrie pe pereții camerei tale?

Ok, am depășit (sperăm) cu toții posterele lipite pe toți pereții camerei, inclusiv ușa, sau decupajele păstrate ca sfintele moaște, până la îngălbenire. :) Dar nostalgia și frumusețea mesajelor cu care te trezești a rămas. Doar că acum le alegem pe criterii mai deco-ish, nu doar pasional – adolescentine.

Iar dacă e să luăm opțiunile deco Made in RO literă cu literă…, trecem prin metal, lemn și fir colorat ca să-ți aducem pe pereți cele mai cool mesaje.

Fabrica de litere… și lumini

Urbane, impunătoare și cu acel iz de “firmă” vintage transformată designish. Literele și mesajele vin cu becurile retro cu tot, cât despre personalizarea lor… Sky is the Limit. Sau, mă rog, metalul. ;) Creatorii lor sunt din București și le introduc la fel de ingenios și în proiecte de scenografie și design interior.

Kerria:  literele care-ți inspiră veselia

Kerria sunt un mic studio din Constanța, care, zicem noi, face cele mai frumoase litere din lemn. Foarte fain finisate și foarte haios colorate. Ți-e drag să te joci cu ele, ce mai! Iar o parte din lemnul pe care-l folosesc în producția lor este recuperat & refolosit.

Cuvinte Tricotate și mesaje… ușor pufoase

Ne place mult versatilitatea Cuvintelor Tricotate de Mădălina, fascinată de tricotat încă de mică. Vedem deja un mare Live a Little frumos iluminat deasupra tăbliei patului. Ce nevoie mai ai de tablou? Literele și formele create de Mădălina au prețuri începând de la 10 lei.

Fotografii: prin Fabrica de Litere, Kerria și Cuvinte Tricotate

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.