Ce ascund Kojima şi Norman Reedus?

Cea mai tare dezvăluire pe care am văzut-o la E3 a fost următorul proiect al lui Hideo Kojima – Death Stranding. În cadrul conferinţei susţinute de Sony cu o zi înainte de E3, Kojima Production a prezentat în premieră mondială trailer-ul de mai sus.

Judecând după trailer, Death Stranding va fi exact ceea ce a promis Kojima cu ceva timp în urmă – un joc „edgy”, extraordinar, care nu va dezamăgi şi nu va da greş, un proiect amplu, cu personaje unice şi o lume nemaivăzută. Jocul va fi exclusiv pentru PS4 şi încă nu se ştie când va fi lansat.

Trailerul a creat foarte multă intrigă în rândurile fanilor lui Kojima, în momentul de faţă existând numeroase teorii în legătură cu povestea jocului. Aşa cum ne-a obişnuit, Hideo Kojima ne loveşte din nou sub centură cu roadele imaginaţiei sale, iar faptul că l-a ales ca protagonist pe Norman Reedus poate fi o reţetă garantată a succesului – dat fiind succesul pe care l-a avut actorul în serialul The Walkind Dead, ca unul dintre cele mai carismatice şi interesante personaje.

Ţie ce-ţi spune trailerul celei mai noi producţii a lui Kojima?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.