Când scaunul de birou e și mingea ta de fitness

Să-ți spunem un secret: nu cumpăra niciodată o piesă de mobilier doar pentru cât de frumoasă e. Ci pentru câte roluri îi poți da în spațiul tău. Pentru mulți dintre voi toamna asta e posibil să fie prima într-o nouă casă, a voastră: că e prima chirie, că e prima casă la mai mulți kilometri depărtare de “acasă”. Iar tentația multelor lucrușoare cool e foarte probabil să încolțească. Nu uita că e, de fapt, abia începutul drumului prin mai multe case, ale tale. Așadar, tot ce intră e bine să fie la fel de ușor de cărat spre noi... orizonturi. Și să fie multitasking, căci toate spațiile noastre sunt, nu mai e nicio surpriză, mici.

Studiezi, te relaxezi sau faci exerciții – toate pe același “scaun”

E o grenadă? E o minge? E un scaun? E… VLUV! Nu știm cât de bine a ieșit gluma, nu-i foarte sonor numele acestui pouf. :) Căci pouf o să-i spunem de-acum înainte. Vluv este produs de o companie germană cunoscută pentru “instrumentarul” de fitness. Și este, de fapt, acel gen de minge care se folosește la exerciții. Doar că e și mai mult de atât: îți ține spatele drept la birou, îți găzduiește prietenii în poziții la fe de ingenioase și nu te lasă să devii prea static acasă. Crede-ne pe cuvânt, aici zace pericolul maturității. :)

Prețul unei mingi atoatebinefăcătoare în camera ta – de la poziția corectă, la minutele necesare de mișcare în fiecare zi – începe de la 89 euro, iar pouf-ul poate ajunge la tine la ușă în două zile (!). L-am pus pe lista de achiziții pentru birou. Gândește-te și la cât de fun e de ridicat – are aprox. 2,7 kilograme și un mâner. Un alt exercițiu necesar ca să-ți ții mâinile în formă, tastatura chiar nu ajută. :)

Alternativa Made in RO nu se lasă mai prejos

Pouf-urile par, prin definiție, piesele de șezut într-o cameră laid-back & relaxed. Sunt cool, colorate, le iei sub braț și le muți prin casă. În eventualitatea listei de cumpărături care acum se bifează, merită să faci o vizită online la Pouf.ro. Pouf-urile lor sunt Made in Cluj, foarte bine lucrate și fain personalizate. Le-am testat personal, de câteva luni bune sunt responsabile de momentele lungi de relaxare de la birou. Ah, și un detaliu important, au reduceri în perioada asta. ;)

Sursă fotografii: prin Hockshop.de și Pouf.ro

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.