Când cablurile reciclate se trasformă în accesorii fashion

"Vinovate" de acest mix and match cu reciclare inclusă sunt două branduri care duc tehnologia, pe de o parte, și fashion-ul, pe de altă parte, la un alt nivel. Brandul Sony lansează caștile wireless supercool h.ear™, iar Auria transformă cablurile, cu care acum ceva timp te-ai fi conectat la device-ul tău de muzică, într-o colecție de accesorii unice, pentru cei mai predispuși la călătorii și concerte unplugged dintre noi.

Noile căști h.ear on Wireless NC au eliminat necesitatea unei conexiuni prin cablu, păstrând aceeași calitate excepțională a sunetului, și îți promit o evadare din cotidian prin muzică: adio gânduri și cabluri încâlcite! :)

Realizată din peste 113 metri de cabluri nefolositoare Sony, colecția de accesorii unice redă cele cinci culori vibrante ale gamei de căști h.ear. Colecția „Fashion Unplugged” de la Sony și AURIA include o copertă pentru pașaport galben-lime, un toc pentru ochelari de soare roz bordo, o geantă de plajă roșie cinabru, o husă pentru smartphone albastru-verzui și papuci de plajă negru cărbune.

„Sunt susținătoarea conceptului de modă sustenabilă, iar cablurile de la căști s-au dovedit un material foarte bun pentru reciclat. Cu ajutorul lor, am creat produse de călătorie vesele, colorate și rezistente”, ne spune Diana Auria, director și designer la AURIA, ale cărei creații au fost purtate de celebrități precum Rihanna.

Nu știm dacă accesoriile sunt exact ceea ce căutai și dacă faptul că Rihanna le-ar putea purta te face să le privești din alt unghi, cert este că aceste căști sunt un accesoriu de design care poate înlocui cu succes cea mai cool pălăriuță sau barbă de hipster.

În plus, tehnologiile NFC și Bluetooth integrate în căștile h.ear wireless NC permit conectarea dispozitivului cu căștile printr-o conexiune rapidă, fără întreruperi, înainte de a căuta în colecția de muzică sau a asculta un audiobook. Sunt dotate cu funcția Digital Noise Cancelling de anulare a zgomotului, care blochează zgomotul de fond, astfel încât să auzi DOAR muzică.

Sursă fotografii: prin Sony

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.