Booha Party in The Garden

Hey, you very awesome party people! We've missed you!

Au trecut aproape doi ani şi două ediţii de Electric Castle de când n-am mai fost pe la tine prin oraș, aşa că venim voioşi în Timişoara să ne revanşăm.

Pe 12 mai, într-o locaţie care nouă ne place tare şi pe care sigur o ştii şi tu, terasa outdoor-indoor de la Club No Name. Începem mai devreme de data asta, pe la ora 7PM, și dacă e vreme bună profităm de piscina de la locaţie și facem o baie să ne răcorim.

House Rules 

Ca să participi la petrecere, trebuie să te înregistrezi întâi aici: booha.ro/inscriere. Avem un număr limitat de locuri, aşa că te sfătuim să-ţi iei biletul din timp, imediat ce primeşti confirmarea de la noi.

Summer vibes: O să ne plimbe prin mai multe genuri muzicale, de la funk, nu disco, la house şi dnb DJ-ii noştri de acasă: DJ Sauce, Dodo & PANDA

Hai, te așteptăm! Avem invitații de dat.

Și daca nu te-ai convins să vii la petrecere, punem la bătaie o invitaţie pentru 3 persoane (+câte un tricou pentru fiecare) la Booha Party in the Garden @ Timişoara.

Ca să intri-n cursă, dă share pe Facebook acestui event (şi asigura-te că postarea ta e publică) şi dă-le tag prietenilor noștri de la @Booha şi celor 2 prieteni pe care vrei să-i duci cu tine la party.

Miercuri, 11 mai, vom alege prin tragere la sorţi grupul câştigător.

Good luck! Stay mad! Stay true! 

*Înainte să-ţi ridici biletul, nu uita să arunci o privire peste regulamentul evenimentului: http://booha.ro/regulament-de-participare/ **Accesul la eveniment este interzis minorilor

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.