Bine ai venit în viitor! Un gamer s-a transformat într-un adevărat cyborg!

O poveste nefericită transformată într-una de succes

James Young este un tânăr ahtiat după jocuri video, care a suferit un accident groaznic în urma căruia și-a pierdut brațul stâng. Tragedia însă nu i-a lăsat indiferenți pe cei de la Konami si aceștia au venit cu o idee nemaipomenită. S-au decis să îi construiască tânărului un braț robotic, de ultimă generație, ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Pentru asta au apelat la cei mai tari specialiști în robotică.

Mai tare ca jocurile video

Pentru că James era mare fan al jocurilor din seria Metal Gear, de la Konami, s-a vrut ca proteza să fie similară ca cea purtată de eroul principal. A ieșit ceva mult mai tare. Brațul lui James posedă o lanternă, are un slot USB în care își poate încărca telefonul mobil și, piesa de rezistență, o dronă personală ! Da, ai auzit bine, când tânărul se va plictisi, atunci poate să se joace cu drona.

Un fel de Terminator

Toate aceste minunății nu îi vor înlocui pierderea lui James, dar măcar îi mai îndulcesc amarul.  Iar tânărul s-a arătat și el minunat de noul său membru. ”Sper să nu mă ia lumea drept un cyborg din Terminator” a glumit James.

Îi urăm să se bucure de el și sperăm că în viitor să putem beneficia de astfel de minunății fără a fi nevoie să trecem prin drama lui.
 

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.