Ăsta e cel mai tare skateboard, merge cu motor :)

Știu, încă e iarnă și ar trebui să ne gândim poate la schiuri sau sanie, eventual, dar totuși acum vine vara și e bine să fi pregătit. ☺ Iar dacă îți place să mergi pe skateboard, atunci avem o alternativă cool pentru tine cu care să ajungi mai repede la școală sau, de ce nu, la muncă. Iar colegii te vor privi cu invidie.

Du-mă acasă, măi, skateboard!

Zboard, skateboard-ul electric, a impresionat acum doi ani, la apariția lui, dar niște probleme l-au împiedicat să devină un fenomen. Ei bine, Zboard 2 vine cu îmbunătățiri, așa că, poate de data aceasta, gadgetul se va bucura de un succes și mai mare.

Fără controler

Marea noutate o reprezintă absența controlerului, lucru care schimbă dinamica deplasării și o face mai naturală. Practic, tot controlul se realizează din picioare, prin cele două pad-uri integrate în placă. S-ar putea să îți ia puțin timp să te obișnuiești, dar apoi te vei simți aproape ca pe un skateboard normal. Zboard 2 vine cu un motoraș cu o rază mare de acțiune, dar și lumini care să îți semnalizeze prezența.

Dacă te-ai săturat să mergi doar cu mașina, dar nici nu îți place să mergi pe bicicletă, ei bine, Zboard 2 poate fi soluția ideală pentru tine.

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.