Asta e cea mai tare cameră video: filmează 360 grade în 4K

1

Dacă ești mare fan al clipurilor video realizate la 360 de grade, dacă ești impresionat de calitatea imaginilor din realitatea virtuală, atunci află că și tu ai posibilitatea de a crea astfel de experiențe. Și cea mai bună metodă este de a folosi 360fly 4K camera.

Cine are nevoie de realitate?

O să rămâi cu gura căscată când o să vezi ce poate să facă gadgetul ăsta. Filmează 16;9, cu o rezoluție de 2560x1440. Totodată, poate fi activată doar cu o mișcare, datorită unui senzor. În același timp vine cu un design superior, o paletă de culori menită să ajute la crearea unor imagini clare, fără pată. Acest mod (comparabil cu Sport Mode de la Smart TV) poate fi activat cu ajutorul unui buton.

Pentru perfecționiști, camera vine și cu un procesor avansat cu funcția de telemetrie. Acum o să poți calcula altitudinea sau viteza pentru o experiență de neuitat.

Așadar ai toate ingredientele pentru niște clipuri video ce vor stârni invidia tuturor amicilor tăi de pe Facebook și nu numai. Noi te sfătuim să faci o încercare, nu vei regreta. :)

Surse foto: 1, 2.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Mihai Constantin
Foarte tare

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.