Asistenţa pe mobil, la îndemâna oricui

Una dintre cele mai interesante aplicaţii lansate în luna octombrie pentru utilizatorii de Android se numeşte Inkwire şi este destinată celor care au nevoie de asistenţă tehnică sau de altă natură pentru telefoanele lor. Pentru o mai bună înţelege a acestei ştiri, vom folosi termenii „avansat” şi „începător” pentru cel care ştie să rezolve problemele şi, respectiv, cel care are nevoie de ajutor extern.

Inkwire seamănă foarte mult cu Teamviewer, dar, fiind dedicat platformelor mobile, are mult mai multe limitări. Practic, cu ajutorul Inkwire, accesezi un alt telefon şi încerci să rezolvi problemele pe care le are. Ceea ce trebuie să faci este să intri pe Inkwire, să apeşi pe Share şi vei primi un cod de acces pe care îl vei trimite începătorului.

Odată conectate cele două telefoane, începătorul îi va indica avansatului problema care trebuie rezolvată sau situaţia care trebuie lămurită (asta în cazul în care utilizatorul novice nu ştie ce face o anumită funcţionalitate a telefonului). Pe telefonul avansatului va apărea imaginea de pe telefonul începătorului, acesta din urmă indicând problema cu care se confruntă. Astfel, o poţi ajuta de la distanţă pe mama sau pe iubita ta mult mai uşor. Sigur, pentru a face asta, amândoi aveţi nevoie de o legătură bună la internet.

Inkwire a ieşit de curând din Beta şi a fost lansată oficial. Este o aplicaţie gratuită şi uşor de folosit, care oferă clienţilor şi posibilitatea de a vorbi în timp real pentru a rezolva mai repede problemele apărute.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.