A venit! Noul album Kings of Leon s-a lansat oficial astăzi.

Mai maturi, cu ceva mai multă substanță în noul material, baieții de la Kings of Leon s-au lăsat mult așteptați cu noul lor material. Este al șaptelea album de studio al lor (ultimul album venea în 2013 “Mechanical Bull”) și se numește “Walls” cu trimitere directă la barierele pe care le-au depăsit după un downfall pe care l-au avut în 2010 – 2011. Titlul albumului este de fapt o prescurtare a sintagmei “We Are Like Love Songs“ și redă perfect atmosfera muzicală a cântecelor incluse pe el. Dacă primul single “Waste A Moment” e plin de energie și simboluri ale poveștii americane de azi iar cel de-al doilea “Around The World” e de o veselie molipsitoare, cel de-al treilea “Walls” e mult mai profund și muzical.

După ce au apărut de cateva ori live în Statele Unite anul ăsta cu preview-uri ale noului album, cu siguranță îi vom vedea în mai toate festivalurile mari din Europa în vara care vine. De altfel, acum ceva mai bine de o lună, pe 10 septembrie, ei au venit în Europa la Lollapalooza Europe în Berlin acolo unde au anunțat albumul lansat astăzi și chiar au spus “we’ll be back”!

Tu ai fost la Lollapalooza? I-ai văzut live pe KOL?

Eu i-am văzut pentru prima dată în 2007 la Rock Werchter în Belgia și de atunci de încă patru ori la festivaluri sau în concert. Dar, așa cum tot spun eu, fiecare nou album e o nouă față a trupei pentru care trebuie revăzuți. Poate și în Romania?

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.