A fost inventat kitul de supravieţuire pentru regimul Donald Trump

O altfel de provocare

Sigur ai auzit de Cards Against Humanity, un tabletop bizar, în care tot ceea ce trebuie să faci este să abuzezi de imaginaţie şi să-ţi amuzi colegii de joacă. Câştigi dacă, pe lângă amuzament, livrezi şi cele mai haioase, nesănătoase, deocheate sau morbide răspunsuri la challenge-urile pe care le primeşti. Sigur, există nişte factori care-ţi constrâng alegerile, dar asta e partea haioasă a jocului. Provocările pe care le primeşti constau în umplerea spaţiilor libere dintr-o frază scrisă pe un cartonaş. Important e să fii inventiv, să-ţi păcăleşti colegii şi, în acelaşi timp, să scoţi untul din ei de la atât râs.

Ei bine, băieţii aştia care au făcut Cards Against Humanity au creat trusa de supravieţuire în timpul regimului Donald Trump, un expansion pack binevenit în condiţiile în care peste Ocean încă bubuie campania electorală.

 

Dacă Trump va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA, americanii vor avea nevoie, printre altele, de tablete pentru purificarea apei, un radio cu manivelă care să scaneze undele pentru căutarea altor supravieţuitori, o mască de gaze care să-i protejeze când caută prin gunoaie, o conservă de fasole pentru ocazii speciale, bani de buzunar din Mexic, Guatemala, Nicaragua şi Columbia, un formular tip de aplicare pentru rezidenţă permanentă în Mexic, un pandantiv cu fotografia fostului preşedinte Barack Obama şi un set de 25 de cărţi de joc cu şi despre cel de-al 45-lea şi ultimul preşedinte al SUA, Donald Trump.

 

 

 

În așteptarea unei noi ediții a genții de supraviețuire

Nu te grăbi să comanzi gentuţa de supravieţuire pentru că a fost atât de ieftină (25 de dolari), încât s-a vândut ca pâinea caldă. Cele 10.000 de genţi au fost epuizate aproape instantaneu şi tot ceea ce ne rămâne de făcut e să sperăm ca băieţii de la Cards Against Humanity să scoată o nouă ediţie.

Challenge: „Donald Trump has nominated _________ for his Vice President”.

Posibil răspuns: „Whipping lower-class white men into a xenophobic frenzy”.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.