5 albume din 2016 must-listen în ordine cronologică

JACK GARRATT “Phase” (19 februarie)

Dacă ai ratat albumul lui Jack Garratt e momentul să-l asculți. E WOW! Așa cum spune chiar el în cântecul pe care l-am pus aici, “Surprise Yourself” cu un album minunat :) Ajuns “doar” până pe 3 în UK Top 40, debutul lui Garratt cred că ne dă de înțeles clar că vom mai auzi de el de bine.

ANIMAL COLLECTIVE “Painting With” (19 februarie)

Ajunși la al zecelea album, băieții de la Animal Collective combină perfect sintetizatoarele cu un drum-beat 2016 style și cu un clip animat simpatic foc pentru “Golden Gal”. De ascultat tot albumul!

KALEO “A/B” (10 iunie)

Dacă îi asculți pe Kaleo te duci cu gândul undeva în nesfârșitul american. Ei bine, ei vin din Islanda și ne arată că mica insulă din nordul Europei produce multă muzică bună și nu se limitează doar la Sigur Ros și Bjork.

MICHAEL KIWANUKA “Love and Hate” (15 iulie)

Al doilea album al lui Michael Kiwanuka l-a adus în sfârșit până pe primul loc în Marea Britanie, după ce primul său material ajunsese doar până pe locul 4.

GLASS ANIMALS “How To Be a Human Being” (26 august)

Al doilea album Glass Animals a fost foarte bine primit de către industria muzicală, dar și de fani, album promovat de altfel într-un turneu mondial cu prezențe în câteva dintre cele mai mari festivaluri din lume (Glastonbury, Coachella, Bonnaroo, Lollapalooza, Reading/Leeds)

Tu ai vreun album din 2016 care ți-a plăcut foarte, foarte tare? Care este?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.