36 de trupe și artiști urbani au făcut transmisiuni LIVE, timp de 360 minute, pentru lansarea noii platforme Beck’s ON!

Fun is on: Beck’s ON a făcut cel mai tare event digital din .ro

Azi, 11 aprilie, timp de 360 de minute, 36 de trupe și artiști urbani ți-au arătat o perspectivă 360 asupra distracției. Asta ca să-ți arate, în mare, cam ce o să găsești pe noua platformă Becks.ro de azi încolo: tot ce trebuie să știi despre muzică, ieșiri și ce apare nou și e wow.

MUZICĂ: Coma, Toulouse Lautrec, E.M.I.L., Electric Brother

Timp de 360 de minute, am văzut LIVE cum arată repetițiile formațiilor de rock alternativ Coma, Toulouse Lautrec și E.M.I.L. Le-am ascultat cele mai tari melodii și ne-am dat seama de cât de fain e sentimentul că poți să vezi concerte în timp ce ești la muncă ;)

Tot cu muzică ne-au distrat și DJ Antenna și Electric Brother, în transmisiunile lor LIVE. Mega energie, pe cuvânt! Cosmin Lupu ne-a învățat niște treburi foarte faine cu chitara, iar Shannon ne-a dat pe spate cu beatbox-ul lui. Tot LIVE i-am văzut și pe băieții de la Radio 7 care ne-au arătat cu ce se mănâncă o transmisiune de radio.

IEȘIRI: Giorge Roman, Pisica Pătrată, Backflip, Piglet

Pentru a surprinde tema “Ieșiri”, riderii Backflip, Piglet și Sinan Covaltir ne-au arătat LIVE câteva trick-uri cu rolele, skate-ul și bicla, iar Bucharest Underground Cocktail ne-au deschis ușile de la studioul lor de repetiții pentru a vedea niște street dance.

Artiștii vizuali Giorge Roman, Iti, Brian & Paul, Pisica Pătrată și Noper și-au pus imaginația la lucru și, timp de 360 de minute, am putut vedea LIVE cum se face un graffiti, niște ilustrații neconvenționale și câteva desene atipice.

Tot LIVE au fost și tipii cool de la Vandal Club care ne-au lăsat să vedem cum se face un tricou de-ale lor, Vlad de la BlogINK & Famous Tattoo care, wow, ne-a uimit cu un cover-up după un portret de Nicolae Grigoresc. Mihnea de la Omul cu Șobolani, ne-a arătat o altă latură – cea de hairstylist și ne-a învățat, LIVE, cum să ne facem două look-uri faine: unul pentru ieșit în oraș și unul pentru festival.

NOW & WOW: BUMBagR, Utopic, Turific, Gentlemen Works, Bewise, Upside Down

S-au alăturat proiectului LIVE, dedicat lansării Beck’s ON, și designerii și artizanii români care ne-au uimit cu îndemânarea lor, talentul și imaginația cu care fac produse românești autentice, numai bune de mândrit cu ele: BUMBagR cu ale ei borsete faine rău, Turific cu șepcile de bicicliști, Utopic cu bijuterii-minune, Bewise care reciclează skate-uri uzate și echipa Upside Down care dă viață unor obiecte noi din vechituri.

Băieții de la Gentlemen Works ne-au arătat cum se face o instalație wow, Aural Eye Visions Studio ne-au făcut proiecții 3D live pe o machetă de castel, GinoPanait27 s-a jucat Counter Strike, iar Alex Damian ne-a arătat niște trucuri de fotografie.

Am avut și roboți manevrați de la distanță, costume pentru cosplay făcute din capace și cutii de Beck’s și o chitară de 15 metri, construită din sticle de Beck’s. Tot Live am văzut cum se printează 3D, cum se face un desen sculptural și... poate cea mai cool chestie e că, în aceste 6h, caricaturistul Adrian Bighei le-a făcut LIVE caricaturile celorlalți 35 de artiști și muzicieni care transmiteau și ei LIVE.

 

360 de minute de LIVE pentru noul Becks.ro

Dacă cumva ai pierdut live-ul, stai fără griji: în câteva zile promitem să revenim cu materiale mai detaliate despre ce, cum și cât de tare a fost cel mai tare event live din .ro. Până atunci, să ne vedem cu bine la scroll!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.