Lumea s-a prăbuşit, trăiască lumea! The Tomorrow Children a ajuns şi pe mobil

The Tomorrow Children, un titlu destinat iniţial doar consolei PlayStation 4, a ajuns şi pe mobile (Android şi iOS), sub forma unui spin-off, denumit The Tomorrow Children The App

Jocul are o poveste cu fundal sumbru şi final fericit şi aminteşte de Minecraft, Sim City şi titlurile Tower Defense. Un experiment eşuat aruncă conştiinţele oamenilor într-un Void şi doar tu şi alţi câţiva supravieţuitori curajoşi puteţi readuce la viaţă rasa umană. Aveţi la îndemână resurse pentru a reconstrui un oraş al speranţei, dar la tot pasul veţi întâlni bestii şi pericole care nu fac decât să vă împiedice să vă realizaţi visul. 

O aplicaţie gratuită

The Tomorrow Children pentru mobile este o aplicaţie gratuită în care va trebui să cooperezi cu alţi jucători pentru a construi împreună un oraş pe care să-l protejaţi de monştri. Gameplayul este distractiv dacă ai prietenii alături, şi trebuie să-i ai pentru că explorarea acestui sandbox îţi va aduce suficientă satisfacţie încât să spui, la final: Am reconstruit o civilizaţie cu propriile noastre forţe şi am reuşit să alungăm bestiile Izverg, nişte creaturi gigantice care nu urmăresc altceva decât să distrugă şi ultima formă de viaţă umană din jurul tău.

The Tomorrow Children are 2 moduri de joc – unul în care rezolvi puzzle-uri ca să faci rost de resurse şi să fabrici elementele necesare reconstruirii oraşului; şi unul în care încerci să-ţi depăşeşti propriile limite şi să-ţi ajuţi prietenii cu preţul vieţii. 

Nu închei acest articol fără să nu îţi sugerez să te uiţi la gameplayul de mai jos înainte de a decide dacă îţi instalezi sau nu jocul. Jocul e gratuit, da, dar poate că nivelul lui de dificultate nu e tocmai pe gustul tău. Pe de altă parte, dacă ai visat vreodată să fii salvatorul omenirii, asta este şansa ta – să devii un cetăţean model într-o lume postapocaliptică şi o societate retro... din viitor.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.