Vara vine cu Bob Marley și recordul său în topul britanic

Este început de săptămână, așa că am aruncat pentru tine un ochi în topurile din UK și US, acolo unde lucrurile arată mai mult decât interesant. În UK Top 40 locul 1 este adjudecat în această săptămână de un album nou, al doilea material al lui Michael Kiwanuka, numit "Love and Hate". După ce în 2012 ajungea până pe locul 4 cu albumul său de debut "Home Again", Michael Kiwanuka reușește cu acest al doilea album să iși impună stilul soul pur britanic și să-i convingă pe conaționalii săi să-i cumpere muzica și să-l trimită până pe primul loc. Găsim zece cântece pe noul album, trei dintre ele lansate în primavara acestui an, cu cel care dă și numele albumului putând fi ascultat mai sus.

Adele rezistă cu al său "25" pe poziția a doua, în timp ce Drake și Coldplay coboară fiecare câte un loc. Surpriza topului britanic vine însă de la celebrul Bob Marley, cel care bate toate recordurile de prezență în UK Top 40 și are o urcare spectaculoasă de 31 de poziții în top, ajungând până pe locul 8, cu 970 de săptămâni în Top 40!!! Să fie de la vară? Cel mai probabil, da :)

Drake - record egalat în HOT 100 din US

În Billboard 200 din America lucrurile stau destul de diferit. După ce săptămâna trecută Drake pierduse prima poziție în favoarea celor de la Blink-182, ei bine el revine pe primul loc cu al său "Views", album care conține și un single numit "One Dance" care tocmai a egalat recordul de săptămâni petrecute pe primul loc (15) record vechi de 22 de ani deținut până acum de Wet Wet Wet cu "Love Is All Around".

Adele, Beyonce și Rhianna rămân și ele în Top 10 din Billboard cu albumele lansate anul ăsta, dovedind înca o dată supremația vocilor feminine din topul american.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.