Top 5 morţi stupide - Epic Fails

În lumea jocurilor, moartea nu e niciodată o pierdere prea mare. Sigur, dacă mori şi echipa ta are de suferit, îţi vei lua multe scatoalce după ceafă şi poate va răsădi în tine sentimentul acela de neputinţă, de frustrare, pe care ai tot încercat să-l eviţi.

Cum să mori cu stil în CSGO

De multe ori, în shootere, există situaţii în care crezi că faci un lucru bun dacă arunci, de exemplu, un flashbang peste gard: grenada se loveşte însă de marginea înaltă şi sare înapoi, orbindu-te nu doar pe tine, ci şi pe ceilalţi colegi de echipă. Un moment propice pentru adversar să vă ia prin surprindere şi să vă măcelărească într-o clipită. Sau arunci o grenadă cu fum ca să-ţi intimidezi inamicii şi, pentru că nu ai obiceiul să te uiţi pe mini-map, nu te gândeşti nicio clipă că în spatele smogului ar putea fi un coleg. Afli abia după ce îl împuşti cu sânge rece... N-ai păţit-o niciodată în Counter-Strike: Global Offensive?

Minunile din GTA V

Mi-am amintit de Grand Theft Auto V, unde, de exemplu, poţi să mori şi apoi să reînvii brusc pentru că... joc video. De exemplu, eşti accidentat în trafic, iar şoferii nu se sfiiesc să te calce - poate da peste tine o dubiţă, apoi un autoturism şi imediat un TIR, dar te vei ridica triumfător de pe asfalt şi-ţi vei continua drumul ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Mie şi mai amuzant mi se pare faptul că TIR-ul din videoul de mai jos se dezechilibrează pe şosea în momentul în care îl loveşte pe bărbat!! Bine ai venit în GTA V!

Şuvoiul morţii

În Tomb Raider – în toate pe care le-am jucat – am murit din varii motive. Cel mai stupid a fost când m-au mâncat lupii. Au fost memorabile scenetele pentru că de-atunci am prins o oarecare ciudă pe mine că nu sunt în stare să reacţionez ca la 20 de ani, să scot pistolul şi să trag instantaneu. Problema, în cazul meu, este că mă fură foarte uşot peisajul. Mai ales cel din Tomb Raider. În rebootul din 2013, există o secvenţă în care Lara Croft trebuie să treacă peste o apă, de pe un mal pe celălalt, la câţiva metri de locul în care se varsă o cascadă. Evident că nu-i iese din prima. Un jucător casual, cum sunt eu, n-are întotdeauna reflexele la el şi-atunci o dă în... creangă şi la propriu, şi la figurat.

Racheta cu surprize

Team Fortress 2, un joc în care „am investit” peste 4.000 de ore, a fost primul titlu care mi-a arătat cum se poate muri în cele mai stupide feluri. Şi nu, nu mă refer la momentele acelea când dă trenul peste tine, deşi şuieratul sirenei se aude de la o milă distanţă. Să luăm ca exemplu Soldatul, care se poate propulsa la distanţe considerabile, folosindu-şi lansatorul de rachete. Dacă reuşeşti să stăpâneşti această manevră de săritură cu rocket launcherul, vei deveni regele echipei! Dacă nu, îţi vei împrăşia măruntaiele pe tot ecranul şi apoi te vei respawna în bază, pierzând astfel tot fun-ul de pe câmpul de bătălie.

În pat cu duşmanul

Stupid, dar totodată hilar este să mori în braţele unei dive, cu voce senzuală, care-ţi mărturiseşte un soi de dragoste şi al cărei decolteu îţi înlăcrimează ochii. A păţit-o Commander Shepard când s-a lăsat sedus de încântătoarea Morinth, în Mass Effect 2. Îmbătat de promisiunile mirobolantei, Shepard, căpitanul lui Normandy SR-2, şi-a dat obştescul sfârşit în braţele ei, iar misiunea a devenit un eşec de proporţii. Dacă ar fi supravieţuit din prima misiunii, jucătorul din videoul de mai jos ar fi putut juca DLC-ul sau s-ar fi putut întoarce la misiunile neterminate din Actele 1 şi/sau 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.