Pilot, gadget-ul viitorului

O lume fără bariere lingvistice

De câte ori nu te-ai simțit lost in translation, fiind plecat în vacanță într-un loc mai exotic sau poate chiar pe aici pe aproape, unde engleza nu e încă la mare... circulație? ;) Nu trebuie să fii Bill Murray și nici măcar Sofia Coppola pentru a te confrunta cu o astfel de situație, din care te putea salva doar faptul că erai cel mai bun la mimă. :) Folosim imperfectul pentru că, între timp, am descoperit căștile care fac traducere simultană. Daca sunt mai bune decât Google Translate rămâne de văzut.

Din fericire pentru tine, secolul XXI, datorită tehnologiei Waverly Labs, îți dă întânire cu Pilot, căștile care traduc în timp real limbile străine. Folosind ultima tehnologie în speech recognition, traducere automată și căști portabile, device-ul permite un dialog multilingv, în care toți interlocutorii se pot înțelege clar și cursiv. Adică? Atunci când o persoană vorbește într-o limbă străină, ceilalți aud direct traducerea în limba lor maternă, fiind anihilate zgomotele de fond.

Pilot are un design ergonomic, o cască suplimentară pentru streaming, ascultat musică sau pentru a share-ui informația primită cu un prieten. Vine în trei variante de culori (alb, negru, roșu), cu o aplicație la pachet (Pilot App), trei dimensiuni auriculare și o baterie Li-Ion, ce poate fi reîncărcată după o discuție de 4-6 ore. Trendy, practic, simplu de folosit? Ne-ai ghicit gândurile. :)

După doi ani de muncă, research, experimente și câteva luni de crowdfunding, gadgetul inedit poate fi, în sfârșit, rezervat aici, la prețul de 199 dolari + shipping. Tot aici poți dona 10 dolari proiectului și poți fi la curent cu noutățile, în timp real.

Click pentru clipul de prezentare. :) Recunoaștem, ne-a amintit un pic de filmul Her.

Sursă foto: 1,2,3.

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.