Amazon e gata să ne uimească cu aceste căști

Nu e așa că te enervează când îți strigi prietenul și acesta nu te aude din cauza căștilor la care ascultă muzică? Sau când vorbești cu prietena și aceasta dă din cap, dar nu pentru că te aprobă, ci fiindca e absorbită de melodia ce se aude din căști?

Ei bine, cei de la Amazon s-au gândit la noi și au înregistrat un patent pentru niște căști ce se pot pune pe Mute singure. Tare nu? :)

Amuțesc la comandă

Noua aplicație pe care o pregătesc cei de la Amazon permite căștilor să întrerupă sonorul la menționarea unor fraze cheie. De exemplu, poți să le setezi să se pună pe Mute, dacă cineva te strigă pe nume. Și apoi vor porni la o singură comandă, gen ”Play Music”. Genial!

Totodată, aplicația va avea și microfoane incluse în căști, capabile să absoarbă zgomotele ambientale și în funcție de acestea să întrerupă sunetul (cum ar fi în preajma unui șantier sau când se aud sirene). Acest lucru te poate scuti de multe neplăceri.


Nu știu ce zici tu, dar eu unul chiar sper ca Amazonul să scoată cât mai repede căștile astea. De abia aștept să le comand. :)

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.