Iată cadoul perfect pentru prietena ta

Vine ziua iubitei tale și nu știi ce să îi iei ? Dacă îi plac selfie-urile și își iubește smartphone-ul aproape la fel de mult ca pe tine, atunci îți prezentăm cadoul care o va face să te adore. :)

Un smartphone doar pentru ea

Chinezii de la Keecoo Mobile s-au gândit la iubita ta și au decis să scoată un smartphone doar pentru ea. K1, pe numele lui, este un telefon conceput special pentru jumătățile noastre mai bune. Designul dublu V este unul inedit, care sigur le va încânta pe domnișoare. Binențeles, nu este singurul lucru menit să atragă. Camera frontală Sony, de 8 MP, cu blitz, e perfectă pentru selfie-uri, chiar și pe întuneric. Nu mai amintim de camera principală, de 13 MP.

Adio griji !

Chinezii știu că domnișoarele și doamnele nu sunt mereu atente și de aceea s-au gândit să le facă viața și mai ușoară. Ecranul este dintr-o substanță specială, antimicrobiană pentru o igienă mai mare. Și, asta da veste mare, același ecran e mai rezistent la zgărieturi, la nisip și la apă, așa că, poți să mergi liniștită cu el la plajă sau oriunde vei dori.

Un dezavantaj e că vine doar cu 3 culori, alb, verde și roșu. Dar nu le poți avea pe toate. :)

Chiar și așa considerăm că noul K1 poate fi cadoul ideal pentru partenera ta. Așa că, nu ezita!
Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.