Poți renunța la Playstation sau Xbox. Vine cel mai tare telefon de gaming.

Ești gamer înrăit și de abia aștepți să ajungi acasă de la serviciu sau de la școală să vezi ce se mai întâmplă în jocul tău favorit? Ești plecat într-un weekend cu prietena, dar mintea îți zboară la duelurile cu prietenii tăi online și ți-e dor de consola ta de acasă sau de PC-ul tău dotat ? Atunci știrea asta e pentru tine...și nu numai.

Știam de la începutul anului că Razer lucra la un smartphone, dar nu ne așteptam la asemenea „monstru”. „Este un telefon pentru gameri, dar nu e necesar un smartphone de gaming” spun creatorii noului gadget și asta e important. Nu trebuie să te joci toată ziua ca să apreciezi un smartphone cu Android și specificații spectaculoase.  

Dar ce ascunde sub capotă noul gadget, denumit simplu Razer Phone? Păi să vedem, găsim un procesor Snapdragon 835 cu 8GB DDR4 RAM, un Display de 5.72 inch și rezoluție de 1440 x 2560 și o tehnologie întâlnită la laptopuri. Avem o rată de refresh de 120Hz, ceva cu adevărat spectaculos. Pe scurt, se va vedea superb.

Nu există jack pentru căști, dar avem amplificatoare Dolby Atmos pentru o experiență sonoră deosebită. Vei zice că nu se poate așa ceva, că bateria se va consuma instant. Greșit, bateria de 4000 mAh, ajutată de noua tehnologie Qualcomm QuickCharge 4.0+ va crește eficiența la încărcare și la durată.

Ok, camera nu e cea mai spectaculoasă, 12 MP cea principală și 8 MP pe față, dar Razer promite că în viitor va îmbunătăți acest aspect.

Gamerilor nu le va păsa însă de acest aspect, mai ales când vor afla că Razer le asigură accesul la jocuri ca Tekken, World of Tanks, Final Fantasy XV Pocket Edition ori Titanfall, toate optimizate pentru acest smartphone. Paradis, nu ?

Din 17 noiembrie acest smartphone va fi lansat și în Europa (deocamdată în țări ca Marea Britanie, Suedia sau Danemarca) și va costa aproximativ 750 de euro. Sunt sigur că cine va dori își va putea procura totuși acest smartphone.

Așa că dacă ești gamer (și chiar dacă nu) poți da o șansă unui asemenea smartphone. Dar până atunci, nu uita să unlock the future alături de Beck’s.


 



Surse foto: https://www.phonearena.com 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.