Farfurii cu mesaj care îți condimentează mesele

Ceva condimentat

Ne place să mâncăm - ceva bun, ceva dulce, ceva sărat, ceva cu mirodenii sau, pur și simplu, ceva ce arată delicios. Îți propunem să dai tonul unei experiențe senzoriale complete și să așezi plăcerea și bucuria mesei pe niște farfurii care te îndeamnă, ca în copilărie, să mănânci TOT, dar să nu fii chiar cuminte.

Farfuriile despre care vorbim sunt creația Oanei Titică; ea scrie despre mâncare, locuri cool și experiențe de viață pe Chicineta.ro. Farfuriile vin la pachet cu un simț dezvoltat al umorului, iar prima colecție - Party Plates - a luat naștere în colaborare cu Ioana Stănescu, artist plastic.

Colecțiile Vulnerabilia și Chicas Bravas au fost realizate de Oana în colaborare cu graphic designerul Marina Moldovan.

"Adio clișeelor în care nu te regăsești!"

...asta și-a spus Oana când i-a venit ideea de a scrie mesaje realist-deșucheate pe farfurii cu mesaj care îți salvează relația într-o seară. ;)

“Un tip i-a cumpărat gagică-sii o farfurie cu I love you, Doofus, ca să îi spună că îi pare rău pentru o tâmpenie pe care o făcuse. M-am emoţionat ca o floare, fiindcă fix pentru aşa ceva am gândit farfuria asta. Pentru lucrurile pe care nu poţi să le spui. Doofus înseamnă, de fapt, "te iubesc, idiot, cum nu vezi asta şi de ce nu mă crezi şi cum nu-ţi dai seama că îmi explodează inima când stau lângă tine şi you’re the awesomest thing care s-a inventat vreodată?!. Dar nu aveam loc de atâtea cuvinte, aşa că a rămas doar I love you, Doofus,” spune Oana.

 

"Great butts are made in the kitchen! " ;)

Fiecare colecție are parte și de o serie de mesaje mai... decoltate, adresate în special celor mai ironici și autoironici dintre noi. Garantat, nu pica greu după masă.

Te-au cucerit glumele (ne)vinovate ale Oanei Titică? Le găsești imprimate pe farfurii pe shop.chicineta.ro. Poftă bună! 

Fotografii: Radu Dumitrescu, Cătălin Georgescu

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.