Unde stai pe scaunele semnate Corvin Cristian, în oraș

Sigur ai trecut măcar printr-un loc ce-i poartă semnătura lui Corvin Cristian, în București. Era o vreme (și încă mai e) când în fiecare loc nou care se deschidea întrebam dacă nu a fost amenajat de el. :) “Legendarul” Atelier Mecanic, binecunoscuta Energiea (cine nu a băut măcar o cafea sau o bere aici?), Colonial, Bon, Papiota, Bon Bouche, Red Angus sunt doar câteva din popasurile urbane cool, care au marcat un stil… Și lista poate continua.

De la amenajările ale căror fotografii îi erau înrămate și expuse la fiecare ediție a Romanian Design Week, apropo de Design în oraș, am descoperit la ediția recentă, din mai, o super colecție de scaune create de arhitectul căruia îi datorăm destul de mult la capitolul upgradarea feței interioare a orașului.

TAKÎM tronau pe unul dintre cele mai înalte podiumuri la RDW, era imposibil să nu le observi formele sculpturale. De ce “takîm”? Pentru că spătarele lor reinterpretează formele tacâmurilor, iar în turcă, takîm, pe lângă linguri, cuțite, furculițe, mai însemană și echipă. O echipă de scaune, Made in Transylvania, pe care ți-ar fi drag să le vezi în jurul mesei.

Dar să coborâm pe la mesele teraselor și locurilor pe unde bem o bere vara. Îți punem pe hartă două locuri noi, din București, unde vei experimenta nu doar decorul fain, ci vei sta pe scaunele DCP și YO, semnate de Corvin. Treci pe la Moony Coffee Room, pentru o cafea bună de dimineață, mai ales că e unul dintre cele mai designish oaze din oraș (tot Corvin semnează și amenajarea). Iar pe seară, la o bere cu prietenii pe noua terasă Expirat, din Halele Carol, spațiul industrial revitalizat pe care e musai să-l vezi.

Și să ne spui și nouă apoi cum a fost berea la masă cu scaunele de design. :)

Fotografii: prin Corvin Cristian

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.