Electric Castle 2017 – Day #3

2

Este într-adevăr o provocare să îți rupi din experiența festivalului câteva momente pentru a-ți așterne pe hârtie gândurile și impresiile. Pentru că suntem naturali și liberi țin să vă recunosc că mi-am așezat „masa de lucru” în Backstage la Mainstage, este Ziua 4 și Șuie Paparude tocmai au coborât de pe scenă. Mă simt mândră că băieții ăștia-s de-ai noștri și sunt sigură că peste ani voi împărtăși cu „urmașii mei” povești despre ei!

Dar să revenim la Ziua 3, pentru că despre Ziua 4, ultima zi de festival, vă voi povesti mâine, după ce se așează și se sedimentează toate trăirile.

Pe cine am văzut?

Ca în fiecare zi, câștigătorii concursului pentru „newcommers” au deschis programul scenei Hangar. Sâmbătă a fost rândul bucureștenilor de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut să cucerească Bonțida. „Ai noștri” au fost la putere în Ziua 3, următorii „la raport” au fost Coma. Băieții au umplut pajiștea din fața scenei principale! Publicul a cântat la unison unele dintre cele mai îndrăgite piese ale momentului. Atmosfera a fost cu adevărat „electrizantă”!

Următorii pe scenă au fost Slamboree. Englezii au umplut scena îmbinând muzica cu performance-ul. Pentru moment am avut impresia că în sfârșit am ajuns la Cirque du Soleil și muzica era chiar faină. Concertul ăsta a fost chiar o surpriză plăcută!

The Mono Jacks au umplut Hangarul! Mariaaaa a răsunat peste domeniile Castelului din Bonțida. Băieții au o energie nouă care ne place. Abia așteptăm să auzim materiale noi.

Pașii ne-au purtat spre Royal Wheel (după cum veți pute vedea în următorul material video, stay tuned). Ne-am dat în roată de câteva ori și i-am văzut/ascultat pe Architects de la înălțime! Băieții s-au ridicat deasupra așteptărilor noastre. Bonțida a primit doza de metalcore binemeritată!

Cu toate ca am avut parte de câțiva stropi de ploaie nu ne-am lăsat afectați. Următorii pe scena principală au fost Subcarpați. Câteva zeci de mii de oameni s-au adunat în fața scenei, cu pelerine și cizme de cauciuc sau în șlapi și la bustul gol. Fiecare a înfruntat capriciile vremii după propriile puteri. Ideea e că ne-am simțit cu toții ca la un concert mare de tot. Bine de tot!

Nici nu am pus bine picioarele pe pământ, că Alt J ne-au ridicat din nou în aer. Trio-ul din Anglia (cu care am avut șansa să ne jucăm... știți voi deja) ne-au ridicat și ne-au ținut sus cu un show ce a reunit atât piese de pe primele albume, cât și materiale noi. A fost un concert foarte frumos și sper să avem șansa să îi vedem pe băieți în curând!

După Alt-J am reușit să mai prindem jumătate de concert Macanache & The Putreds. N-am avut nici o șansă să ajungem în fața scenei, Hangar-ul se revărsa pe toate părțile și parcă tot festivalul se adunase în același punct pentru a sări pe ritmurile putrezilor și pentru a contempla la poeziile lui Maca. Băieții au făcut „super show” ca de fiecare dată!

Vă scriu din ultima zi de festival. Deja s-a făcut seară și se pregătește să urce pe scenă Trentemoller. Revin cu mai multe impresii despre ultima zi la Electric Castle mâine!

 

Surse photo: Razvan Leucea | http://www.monolitstudio.ro/ 

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
gabriel costache
FRUMOSE IMAGINI
Calina Curticapean
fotografiile sunt făcute de Răzvan Leucea, un fotograf foarte interesant ;) 
Dorel Virgil Stef
Super

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.