Cât de pregătit eşti să plăteşti ca să fii asasin virtual?

Acum și pe Android

Assassin’s Creed Identity a fost în sfârşit lansat pe Android zilele trecute, la câteva luni bune după apariţia acestui titlu pe iOS. Ubisoft a profitat de ocazia lansării pe Android pentru a face şi un update de zile mari.

Acest joc este un RPG third-person, în care îţi alegi o clasă de asasini - dintre Berserker, Shadow Blade, Trickster sau Thief – şi porneşti la drum. După ce îţi personalizezi eroul şi afli care sunt abilităţile sale unice, vei descoperi încet-încet superba Italie renascentistă, ajungând în zone precum Santa Croce din Florenţa, Colosseumul din Roma şi altele. Partea frumoasă e că ai libertatea de mişcare pe care o ai în orice versiune de Assassin’s Creed pe PC sau console – poţi să alergi, să sari, să te caţeri şi să execuţi leap of faith chiar pe ecranul telefonului. Poţi juca aşa cum vrei – stealth, gălăgios sau combinat.

A Crimson Sunset

Pe măsură ce progresezi în joc şi găseşti obiecte şi piese de îmbrăcăminte noi, vei putea să-ţi transformi asasinul într-un maestru adevărat.

Actualizarea amintită mai devreme are un conţinut bogat – o campanie nouă, denumită „A Crimson Sunset”, care include o locaţie nouă, 4 misiuni în care va trebui să-i ajuţi pe Ezio şi pe Machiavelli, un nou tip de contract – Crow Hunt, precum şi două arme legendare pe care le poţi obţine de la Heroic Shop. În acest update, poţi găsi sabia lui Altair, dar şi un sistem îmbunătăţit al provocărilor zilnice, seturi noi de costume, precum şi suport pentru Uplay şi Weibo pentru a juca pe diferite device-uri.

Cât costă?

Identity costă 5 euro atât pe iOS, cât şi pe Android şi, pe lângă asta, mai trebuie să scoţi din buzunar şi alte sume ca să te poţi bucura pe deplin de întregul joc, pentru că AC Identiy foloseşte in-game currency sub formă de coin packs. Aceste coin packs au preţuri care variază între 5 şi 50 de euro!! Deci nu doar tu goneşti după loot, ci şi Ubisoft. Aparent nu gamerii, ci cei de la Ubisoft sunt adevăraţii asasini. De portofele!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.