Google contraatacă! Pixel 2 se bate de la egal la egal cu Iphone 8

Nici n-a trecut bine hype-ul de după lansarea noilor smartphones de la Apple, că trebuie să o luăm de la capăt. Google a lansat oficial Pixel 2 și Pixel 2 XL. Gigantul american are foarte mare încredere că de data aceasta se va bate de la egal al egal cu Apple și, de ce nu, cu Samsung. Da, știm, Android și Samsung se au „ca frații”, dar cei de la Google se gândesc să își valorifice propriul produs și cine suntem noi să îi acuzăm?

Binențeles, vine întrebarea, de ce aș renunța la Iphone 8 pentru Pixel 2 ? Aici ține de preferințe, iar iubitorii de IOS nu o vor face pentru nimic în lume. Dar dacă vrei să treci la noua generație de smartphone și încă nu te-ai hotărât spre ce sa înclini, atunci Pixel s-ar putea să îți rezerve unele surprize. De exemplu camera este considerată de specialiști chiar mai bună decât ce oferă Iphone 8. Culorile sunt redate excelente, funcția de autofocus e foarte rapidă, performanțele video sunt de ce mai mare calitate și poți optimiza pozele realizate cum dorești. Un lucru e clar, cu Pixel 2 nu te vei plictisi de selfie-uri. 

Bateria este o altă piesă de rezistență pentru Google, fiind una dintre cele mai durabile de pe piață.

Pentru că din punct de vedere al hardware-ului, Google nu putea veni cu mari noutăți față de ce găsești acum, miciile detalii vor face diferența și aici Pixel speră să se impună. Designul este unul foarte atrăgător, iar marginile sunt flexibile. Cu o mică strângere vei putea să accesezi asistentul virtual. Cool nu? Și va funcționa chiar dacă ai o carcasă, așa că nu trebuie să îți faci probleme. 

Să nu uit nici de lipsa jack-ului, o trăsătură din ce în ce mai comună în zilele noastre. Știu, vei zice că Google copiază Apple în privința asta doar că există o mica diferență. Căștile de la Google vor fi conectate direct la Google Translate și vor putea fi comandate prin comandă vocală. Așa că, dacă ești în Franța și nu știi să comanzi ceva, vei putea rosti fraza și apoi vei auzi traducerea în căști. Asta chiar sună tare, trebuie să recunoști. Noul smartphone va folosi ca sistem de operare Android 8.0 Oreo și printre aplicațiile care mi-au atras atenția e Music Recognition. Așa că vei spune adio bătrânului Shazam. 

Pixel 2 are ecran de 5 inch, iar varianta XL vine cu unul de 6 inch. Specificațiile sunt foarte asemănătoare la ambele modele și nici diferența de preț nu e mare. Dacă îți sună bine, Pixel te va costa între 600 și 700 de dolari. Așa e că nici nu mai știi ce să alegi, IOS sau Android, Iphone, Samsung sau, mai nou, Pixel 2?

Un lucru e clar…The future is here, unlock it with Beck’s!



 

Surse photo:

https://www.cnet.com
https://www.droid-life.com/

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.