Bucharest City App: Fii la curent cu cele mai tari evenimente și locuri din apropierea ta!

Lansată în 2016, aplicația Bucharest City App disponibilă gratuit pentru iOS și Android a fost folosită deja de mai bine de 75.000 de utilizatori atât din țară, cât și de peste hotare. Gândită ca o aplicație de going out, vine în ajutorul tău atunci când cauți cel mai apropiat loc bun în care să mănânci ceva, când vrei să faci o surpriză cuiva și te uiți după terasele aflate la înălțime, ori când îți planifici un weekend și vrei să știi ce se întâmplă în oraș. Iar acestea sunt doar câteva exemple.

La nici două luni de la lansare, un turist american care plănuia să vină în țară și-a creat în aplicație lista „Things to see during my trip”, folosindu-se de ea pentru a nu rata locurile faine din oraș. Ca el fac și alți turiști străini ori români care ajung în București, dar și localnici care și-au creat deja propriile liste cu diverse tipuri de locuri din oraș: unde mănânci cei mai buni burgeri, unde găsești cea mai tare terasă și așa mai departe.

Lucrul acesta duce aplicația la următorul pas, creându-i o compnentă de rețea socială, în așa fel încât să afli cine a mai adăugat într-o colecție localul în care vrei să mergi, de câți oameni e urmărit ori ce review-uri are. Partea și mai bună e că după ce-ți creezi propria colecție, o poți trimite rapid printr-un mesaj (SMS, Facebook, Mail etc.) oricui vrei tu. Iar când va intra pe link-ul trimis de tine, ajunge direct în lista ta de recomandări. Așa că dacă ai prieteni care urmează să te viziteze, asta ar putea fi o variantă faină prin care să le zici despre locurile tale preferate din București.

Chiar acum găsești în aplicație mai bine de 1000 de locuri din București, pornind de la cafenele, pub-uri, restaurante și ajungând la cofetării, săli de sport, SPA-uri, parcuri de aventură și obiective turistice. Bucharest City App are și o secțiune dedicată călătorilor, venind înaintea lor cu o serie de itinerarii numai bune pentru descoperit capitala țării. Pe lângă ele, secțiunea Weekend Breaks recomandă străinilor, dar nu numai, locuri de explorat într-o călătorie de 1-2 zile n foarte departe de București.

Toate locurile prezente în aplicație sunt atent selectate. Le poți vedea sortându-le după distanța lor față de tine, după review-urile lăsate de ceilalți utilizatori, ori în funcție de numărul colecțiilor în care se află. Așa știi că găsești ce ai nevoie, unde ai nevoie și cum ai nevoie.

Acum că ai aflat cu ce te poate ajuta Bucharest City App, alege-ți locul cool în care să bei următoarea bere Beck's. O să ajungi în câteva pub-uri apreciate de utilizatorii aplicației.

Desigur că ne e tare util feedback-ul tău, așa că dacă ai ceva de adăugat, folosește zona de comentarii. Iar dacă apreciezi ideea, îți zic că ne va ajuta un share pe Facebook, ca să afle și prietenii tăi de aplicația lansată în urmă cu un an.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.