Ascultăm împreună prima melodie de pe noul album al lui James Blake

Cum sună?

Anul trecut, James Blake anunța că lucrează la un nou album, însă nu dăduse un termen pentru lansarea acestuia. Pe 15 aprilie însă, un nou cântec de pe noul material a fost făcut public de către Blake în show-ul pe care îl găzduieste la BBC Radio 1: dă-i play de mai sus.

Noul album

Noul său album se numește "Radio Silence" și va include nu mai puțin de 18 melodii, una dintre acestea fiind "Timeless" pe care ai ascultat-o mai sus (dacă ai dat play la video :D).

Vorbind despre noul album, Blake spune că a promis de ceva vreme că va scrie un nou material, fanii i-au cerut asta cu insistență, mai ales în social media, iar muzical totul era pregatit. Cele 18 cântece sunt o selecție din mai multe înregistrari de studio realizate în ultimul an, după cum ne spune Blake, cu melodii care exploreaza mai multe stiluri și sound-uri, așa cum ne-a obișnuit britanicul.

Unul dintre cântece, spune el, are nu mai puțin de 24 de minute, iar în varianta live (văzut de noi la Werchter), Blake oferă un mix perfect de electro-bass fusion.

În anunțul făcut pe 15 aprilie, artistul nu a precizat dacă ideile inițiale de colaborare cu Kanye West sau Justin Vernon pe noul album au rămas în picioare și se vor regasi pe album, dar asta urmează sa vedem când va apărea materialul.

Mai vrei?

Dacă vrei să-l asculți pe Blake trebuie doar să cauți pe net "BBC Radio 1 Residency - James Blake".

Câștigător al Premiului Mercury cu ultimul său album "Overgrown" din 2013, James Blake a ajuns până pe locul 1 în UK Dance Chart cu acest album și până pe locul 4 în topul similar din Statele Unite.

Cel mai cunoscut cântec al sau de până acum este "Limit To Your Love":

Sursă poză

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.