James Blake și-a lansat noul album. Azi, 6 mai.

The Color In Anything

După ce în 2013 a caștigat Mercury Prize cu albumul său "Overgrown", James Blake a intrat oficial în lumea mare a muzicii. Însă adevarata încercare abia acum vine pentru el. Și asta pentru că a scrie un album la fel de bun ca cel premiat este poate cel mai greu lucru pentru orice artist tânăr.

Din 6 mai, putem descărca și asculta oficial noul album al lui Blake, album numit "The Color In Anything" pe care găsim și două colaborari cu Frank Ocean și Bon Iver.

Descarcă și tu noul album!

Oarecum surpriză, albumul a fost anunțat că va fi lansat chiar de către artist, pe 5 mai, în show-ul găzduit de Annie Mac la BBC Radio 1. Cel de-al treilea album de studio al lui Blake poate fi descărcat în iTunes sau ascultat streaming în mai toate serviciile de gen: Apple Music, Spotify etc.

Vorbind despre colaborarea lor de pe album, Justin Vernon de la Bon Iver spune cam așa: "it came from wonderful accidents and good friendship". Cei doi au aparut live împreună în câteva rânduri și promit să repete povestea.

Sneak peak de pe noul material

Nu știm dacă albumul cel nou este la fel de bun ca precedentul, dar te lăsăm pe tine să decizi. Avem o mostră de pe el aici:

Alte recomandări câștigătoare de Mercuri Prize

Printre albumele câștigătoare de Mercury Prize, poate cele mai interesante premii ale industriei muzicale britanice, în ultimii ani, găsim propuneri pe care ți le recomandăm cu mare bucurie:

2012 - "An awesome wave" - Alt-J

2013 - "Overgrown" - James Blake

2014 - "Dead" - Young Fathers

2015 - "At least for now" - Benjamin Clementine

Sursă poză.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.