Worms W.M.D. – Viermişorii revin în forţă

O nouă ediție Worms

Un nou joc din seria Worms se pregăteşte să iasă la lumină în cursul acestui an, iar studioul Team 17 tocmai a dat publicităţii un trailer cu gameplay în multiplayer. Îl vezi mai sus.

Următorul titlu din serie se va numi Worms W.M.D. – Wonderful Multiplayer Destruction! şi, pe lângă stilul clasic de joacă, va include elemente strategice noi, tancuri şi elicoptere uşor de folosit de neiniţiaţi şi posibilitatea de a intra în diferite clădiri pe care le vei întâni în cale. W.M.D. va avea, de asemenea, mai multe moduri de joc şi va putea fi rulat atât în local co-op, cât şi online, cu până la 6 jucători.

Când va fi disponibil?

Jocul va apărea anul acesta, la o dată încă neanunţată, şi va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Franciza Worms este deja foarte cunoscută, iar titlurile din serie au fost până acum vândute în peste 70 de milioane de copii.

Potrivit dezvoltatorilor, jucătorii din lumea-ntreagă au tras cu 77 de milioane de SuperOI (Super Sheep) şi cel puţin 3 miliarde de viermişori şi-au dat obştescul sfârşit în cei 21 de ani de la apariţia primului joc din serie. Rămâne de văzut dacă ne putem bălăngăni cu un ninja rope de elicoptere. O astfel de mecanică de joc mi s-ar părea binevenită şi cu posibilităţi nelimitate de atac.

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.