Vinerea vine muzica nouă: ascultă noul single de la Tom Odell

Se face deja aproape un an de când industria muzicală a decis ca ziua de lansare de materiale noi să devină vinerea. Era o decizie luată pentru ca noile albume să prindă și vânzările de weekend, vânzări care le depășesc semnificativ pe cele din timpul săptămânii.

Și pentru că astăzi este vineri, aruncăm un ochi peste albumele lansate și îți dăm și câteva sugestii despre ce și cum ar fi de luat și ascultat.

Albume noi de la Garbage și Tom Odell

Acum câteva zile, îți spuneam că Garbage au anunțat un  nou album și, mai mult, îți lăsam aici și o mostră de pe noul material. Ei bine, astăzi s-a lansat oficial albumul cel nou "Strange Little Birds", pe care îl găsești pe serviciile de streaming și de comandat digital sau în variantă fizică pe site-ul trupei. Eu l-am dat jos și l-am ascultat și da, e Garbage 100%! Combinație de vibe-uri electro cu pasaje rock, așa cum ne-au obișnuit, cu câteva cântece duse spre zona mai psihedelică.

Tom Odell revine și el cu cel de-al doilea mult așteptat album, după number one-ul din UK din 2013 - "Long Way Down". Găsești 15 cântece pe noul său album, numit "Wrong Crowd". Ne chiar place cum sună Tom Odell! 

Ascultă noul single Tom Odell, lansat acum două zile:

De ascultat dintre alte albume lansate azi:

  • BAND OF HORSES - Why Are You OK - Al cincilea album al americanilor văzuți de mine live intr-un festival din Franța, de neratat.

  • AUGUSTINES - This Is Your Life - Cu un sound simplu și foarte brit, care parcă te conectează la viața de zi cu zi. Augustines sunt o oază de naturalețe într-o lume dominată de marketing.

  • AIR - Twentyears - O colecție de neratat în varianta de Double CD, care are pe primul disc un "best of" Air, iar pe cel de-al doilea cântece din discografia lor cu care posibil să nu te fi întâlnit până acum.

Multă muzică bună săptămâna asta, așa că: have fun!

Sursă poză

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.