Vine vara, fii nomad! 3 accesorii outdoor supercool

1

3 accesorii outdoor supercool

A început să curgă cu bere la terase, că vremea-i prielnică pe ștrase. Dar, în curând, îți vei dori mai mult decât o șuetă la terasă după job. Bun, e cazul să pui la cale vacanțele la mare, festivalurile, drumețiile cu bicla. "Nomad" scrie pe tine. Îți dăm o mână de ajutor și îți propunem 3 accesorii outdoor supercool, care îți vor oferi confortul de care are nevoie un adevărat călător, când vacanța lui de vară e afară.

Covorașul magic

Meet Fida! Un covoraș la purtător, care poate avea câte roluri vrei tu să-i dai. Salteluța care devine fotoliul tău outdoor are și un iF design award la activ (design Patrick Frey pentru Vial). 

Fida este dintr-un material waterproof, Cordura, are doar 1,8 Kg și este so easy to wear :). Costă 129 euro, un preț decent dacă te gândești că veți începe o frumoasă și trainică prietenie.

Cortul care îți lasă gura apă

Ce zici de o campare colorata, apetisantă, altfel ? Noi nu am văzut încă corturi mai frumoase. Să știi că nu arată doar awesome, ci sunt și deștepte. Cei de la FieldCandy au avut grijă ca fiecare imagine imprimată pe poliester, tratat antidecolorare, să reprezinte învelitoarea izolantă a unui cort din bumbac aflat dedesubt. 

Asta ca să nu crezi că între ele nu îți rămâne suficient spaţiu pentru depozitat diverse. Că doar nu ai vrea să strici design-ul cortului cu short-ul de baie lăsat la uscat :)

Nu știm dacă se ridică în 5 minute, așa cum susțin producătorii, însă nu credem că te-ar deranja să petreci ceva mai mult timp ridicând un cort care va fi vedeta pajiștii. Prețul începe de la 169 de lire.

Puful care se hrănește doar cu aer

Și acum, piesa de rezistență: un nor pe care să plutești la Summer Well sau pe plajă, contemplând răsăritul. Se pune în rucsac, iar la fața locului ia o gură de aer și devine un super puf! LamZac Hangout este un produs Fatboy, un brand olandez foarte tare când vine vorba de cele mai inedite soluții de relaxare outdoor.

Puful are 1,2 kilograme și poate susține până la o greutate de 200 kilograme, deci mai invită niște prieteni. :) Este dintr-un nailon foarte rezistent (ripstop nylon, folosit în producția baloanelor cu aer). Too good to be true? Are și un preț irezistibil, dacă te gândești că îl folosești și ca fotoliu în garsoniera ta  - 69,95 euro.

Ah, și dacă tot vrei să iei nisip de Vamă la borcan, acum poți lua și aerosoli pe post de suvenir. Loc în tren să fie! :)

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Oana Năstase
Cât de nice sunt corturile alea... Da' ce zic eu, și pufurile! Niște recomandări foarte bune pentru plecările din vară!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.