VIDEOCLIP NOU: OCS ”2 Beri Goale”, unlocked by Beck’s

7

UNLOCK YOUR FUTURE SONG

Mai ții minte că-ți ziceam săptămâna trecută că am pregătit și un videoclip pentru noua melodie ”2 Beri Goale” creată special de către OCS pentru Beck’s? Ei bine, videoclipul e gata și nouă ne place foarte mult. Ție cum ți se pare? Zi-ne părerea ta în comentarii.

DUPĂ 13 ANI, OCS A PRIMIT RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA DIN MELODIA ”2 BERI GOALE”

La final de aprilie, Beck’s a demarat proiectul ”2 Beri Goale” în parteneriat cu formația Omul cu Șobolani și Asociația Planeta Verde.

În decurs de 2 săptămâni, am relansat melodia într-o nouă variantă (i-am filmat și videoclipul pe care-l vezi mai sus) și am organizat un concert pe plaja din Vama Veche unde am reciclat dozele de bere, oferind la schimb doze pline, și răspunzând astfel provocării lansate de OCS acum 13 ani în versurile melodiei: ”Dau două beri goale pentru una plină, cine se combină?”.

Nu ne oprim aici. Dar asta știi deja despre noi: pentru că ”nouă chiar ne pasă” de viitor și de experiențele interesante pe care le putem avea în viitor, o să ducem mai departe proiectul ”2 Beri Goale”. Așa că, stai prin apropiere, o să auzi vești noi în curând.

Acest articol are 7 comentarii. VEZI COMENTARIILE
NICOLAE IULIAN NEAGU
Super! Zuper!Super!
Marius Belea
Bestial
Gabishor Ana
te introduce intr o atmosfera corecta pentru tineretea asta 
Ernest Kendi
Bun!
Florin Catalin Mihai
Racoritor
Wache Lee
DRAGUTA MELODIA!
Groparu Gheorghe
SUPER HIT !

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.