[VIDEO & FOTO] Summer Well prin ochii Beck's ON

Cam așa s-a văzut Summer Well de la noi, din spațiul de (DE)CONECTARE BECK'S: oameni cool, relaxați, cu chef de joacă și imaginație, cu zvâc și talent. Ne pare bine c-ați fost cu noi!

Sperăm că v-au plăcut zonele noastre de interacțiune, instalația de muzică și experimentul vizual de video mapping peste graffiti. Noi ne-am super distrat alături de voi. Se poate vedea asta cu ochiul liber din video-ul de mai sus și din pozele de mai jos.

Hai să ne amintim împreună de cele 2 zile de vacanță de la Summer Well!

Conectarea tactilă: O instalație unică care, prin atingere, a transformat vibrațiile în sunete

Instalația a fost gândită și dezvoltată pentru ca tu să te poți conecta cu muzica la un alt nivel: prin atingerea diverselor tipuri de materiale de construcție, vibrațiile produse se transformau în sunete. Combinate pe muzica compusă de DJ Freqax, experiența muzicală a devenit una completă și unică.

Deconectarea imaginativă: Un experiment vizual interactiv cu live graffiti și video mapping 

Experimentul de deconectare a fost gândit în așa fel încât imaginația să joace un rol important în povestea desenată live de graffer-ul Binder, chiar acolo la festival, pe un perete de 10 metri. Peste graffiti s-a intervenit creativ cu un video mapping pentru ca experiența să fie cu totul și cu totul inedită. 

Conectarea vizuală: Un photo booth care a surprins distracția sub formă de .gif 360

Instalația a făcut poze din toate unghiurile și a generat .gif-uri 360 numai bune de postat pe Facebook pentru toți cei care doreau să surprindă complet experiența Summer Well.  

Summer Well, ne vedem în 2017!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.