US Billboard 200 și UK Top 40 de sfârșit de august

Am vorbit aici acum ceva zile despre noul album al lui Frank Ocean. Ei bine, nu degeaba spuneam atunci că este un album mult așteptat și care nu a dezamăgit. Fanii și-au spus cuvântul și “Blond” a debutat direct pe locul 1 în US Billboard 200. Oare cât va sta acolo?

După ce Drake cu al său album “Views”, acum pe 2, a acaparat complet topul american în vara asta, se pare că toamna va fi a lui Frank Ocean. Între cei doi am avut parte și de un scurt moment în care primul loc din Billboard a aparținut soundtrack-ului filmului “Suicide Squad”, soundtrack pe care îi regăsim pe Skrillex, Twenty One Pilots, Lil Wayne sau Wiz Khalifa. Dacă nu l-ai ascultat uite mai sus un playlist care te va ridica de pe scaun.

UK Top 40 – Frank Ocean pe primul loc și în Regat

Frank Ocean i-a cucerit și pe britanici și e pe locul 1 și în Marea Britanie cu al său “Blond”. Drake coboară în sfârșit până pe 4, dar locul doi mi se pare cu adevărat o surpriza. Dolly Parton, un nume mare mai ales în America, intră și ea direct pe doi cu “Pure & Simple” și ne arată că și britanicii consumă country music uneori. Și pe locul trei este tot un new entry: David Brent – “Life On The Road” – un lucru rar întâlnit, cu trei albume debutante pe primele trei locuri în UK Top 40. Și da, Bob Marley cu al său “Legend” este pe locul 5! și adună 975 de săptămâni în Top. :) Asta înseamnă aproape 20 de ani! Vara e pe sfârșite dar Bob se ține bine și nu pare să se miște de acolo.

Ce albume interesante s-au lansat la sfârșitul săptămânii trecute?

Glass Animals – How To Be A Human Being – Britanicii de la Glass Animals ne arată că au și ritm și conținut. De ascultat de mai multe ori.

De La Soul – and the Anonymous Nobody… - Revenirea veteranilor de la De La Soul aduce un sound eclectic și cu voci adăugate pentru un mix pe care vă sfătuiesc să-l gustați.

Cass McCombs – Mangy Love – Perfect pentru un drum de sfârșit de vară. De gustat aici cu “Opposite House” de pe acest nou album:

Tu ce ne propui pentru finalul de august?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.