Unlock your future festival la Electric Castle

1

Săptămâna aceasta se întâmplă Electric Castle, cel mai așteptat festival al verii, care vine cu un line-up superb, muzică bună și bineînțeles atmosferă... electrică. Dar știai toate astea, iar dacă citești aceste rânduri ești mai interesat de ce aduce Beck’s la festival. Să vorbim deci de ce te interesează.

Accesezi experiențele viitorului

Beck’s îți aduce experiențele viitorului adunate într-un micro-oraș unde te poți relaxa, te poți distra, îți poți face selfie-uri în Lighthouse si tricouri in T-shirt Factory, sau poți experimenta ce înseamnă să zbori în VR. 

Câștigi accesorii de festival

Iar pentru că în viitor oamenii vor fi eco-friendly, vrem să-i răsplătim pe cei care sunt așa azi.

Minim 2 doze reciclate de Beck’s îți aduc acces la experiențele viitorului și premii de festival în zona Beck’s. Deci, la Electric Castle reciclezi și câștigi.

Iar când vremea nu ține cu tine ai mai multe șanse sa câștigi super accesorii de festival, pentru că am creat special pentru EC, Beck’s Weather Sensitive Shop.

Te așteptăm la Electric Castle în zona Beck’s cu toate aceste experiențe și alte suprize pe care să le accesezi direct acolo. Unlock your future festival.

 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Florin Catalin Mihai
Muzica si bere buna

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.