Un român te învaţă cum să ţipi cu folos

2

Cristian Slav este un dezvoltator român care a lansat de curând jocul Scream 2 Jump pentru Android. A creat o ghiulea de foc, pe care a botezat-o Steve, şi câţiva inamici pe care văpaia să-i consume de-a fir a păr. A creat câteva hărţi, pe care le-a denumit „lumi magice” şi care sunt străbătute de creaturi terestre şi aeriene. Nu în ultimul rând, a creat algoritmul după care funcţionează totul – ţipătul de om. Cu cât zbieri mai mult, cu atât văpaia sare mai sus şi adună mai multe surprize care o ajută să se lupte cu Răul.

Vei întâlni vrăjitoare pe mătură, zombi, lilieci, copaci malefici, cămile, piramide, extratereştri, planete necunoscute, dinozauri, vulcani activi şi câte şi mai câte. Te vei plimba printr-un setup de Halloween, unde monştrii chiar sunt ceea ce par, prin Roma Antică, unde va trebui să răzbaţi printre gladiatori, vulturi şi creaturi mitologice, prin Egiptul Antic, unde mumiile şi faraonii sunt mai vii ca niciodată, prin Lumea Pierdută, unde foametea a lovit crunt grumazurile dinozaurilor, şi printr-o călătorie în viitor, în anul 2216, unde singurul în care va trebui să ai încredere eşti doar tu.

Îţi spuneam mai devreme de nişte surprize. Ele conţin boosturi pentru viteză – viteză la care va trebui să recurgi pentru a-ţi îndeplini cu brio misiunile. Un alt tip de surpriză, unul nevăzut în joc, de altfel, este acela că, dacă ţi-e ruşine de vecini, poţi juca Scream 2 Jump pe muţeşte. Jocul are un Quite Mode, prin care Steve poate fi controlat prin atingerea ecranului spre dreapta sau spre stânga pentru a te deplasa sau sus/jos pentru a controla săriturile. 

Sunt disponibile 5 lumi şi 100 de niveluri, iar Cristian a dat sfoară în ţară că primul jucător care va reuşi să descopere toate mesajele secrete din toate nivelurile şi le va enumera pe pagina aplicaţiei de pe Google Play va primi 100 de euro. Spor la joacă!

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Cristian Slav
Multumesc pentru review :)
Elena Aida
Foarte tare jocul! in plus e si super fun (nu si pentru vecini :)))) ) cand incerci sa iti modulezi vocea pt ca mingea de foc sa treaca peste obstacole. Merita jucat!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.