TomorrowLand – Ziua 2: ce înțelegi când ajungi aici

Oana Tache și Bogdan Nicolai, alături de Neinițiații TomorrowLand, sunt deja de două zile la cel mai mare și spectaculos festival de muzică electronică. După ce au fost dați pe spate de experiența festivalului cu tot ce presupune ea (muzică, atmosferă, decor), și-au revenit cât de cât din uimire și-au început să tragă niște concluzii. Hai să vedem ce-au înțeles Oana și Bogdan după ce au ajuns la TomorrowLand!

În ziua 2 de TomorrowLand, Oana Tache și-a dat seama că:

Revelionul e în iulie! În Boom!

Mi-a luat juma' de zi să îmi revin...

... de la atâta bine. Dacă îmi povestea cineva cum e la TomorrowLand sau îmi arăta un video,  recunosc, nu înțelegeam. Nu aveam cum. Îmi făceam o idee, dar nu aveam cum să înțeleg pe bune. Trebuie să vezi cu ochii tăi, să auzi, să simți, să te miri, să aplauzi, să dansezi, să cânți cu marea de oameni, să plângi (eu am pățit-o deja), să înțelegi feeling-ul ăsta de libertate totală și, în final, să ajungi să iubești festivalul ăsta.

E oficial revelionul muzicii electronice! Boom! E adunarea generală a lumii care simte pe beat! E cel mai spectaculos show pe care o să-l vezi sau o să-l trăiești vreodată.

Ziua se transformă-n noapte

Bubuie minimalul, techno-ul și progressiv-ul chiar și la 3 după-amiaza.

Dacă la deck-uri, vedetele incontestabile sunt dj-ii, în mulțime cu cât ești îmbrăcat mai alien sau mai funny, cu atât mai mult te caută lumea să-și facă poze cu tine. Batman și Robin, mirese, albine, Storm Trooper-i, ștrumfi, Lego, zeițe și zâne, balerini și balerine... toți fac parte din familia Tomorrowland. Toți sunt #peopleoftomorrow.

Iar noaptea, lumea TomorrowLand se transformă și e revelion 3 zile pe an!

Artificii, flăcari, lumini, led-uri, fântâni arteziene, confetti mari și mici, neoane și lasere, boxe la maxim... Celebrul stadion de la main stage se umple până la refuz și îi asculți pe cei mai tari DJ ai lumii.

TommorowLand e în toată lumea

Tomorrowland este, începând din 2014, difuzat în toată lumea de MTV, iar, pentru a marca parteneriatul, nebunia din BOOM s-a mutat și în America pentru o ediție specială în Atlanta. Culmea e că eu chiar m-am întâlnit cu colega mea de la MTV UK - Becca :)

O nouă zi înseamnă un nou tur de forță pe nesfârșitul tărâm TomorrowLand.

L-am prins pe Nicky Romero la Main Stage, pe Adam Beyer, pe Robin Schulz, pe Solomun, pe Dimitri Vegas & Like Mike și am încheiat seara tot la scena mare cu Axwell și Sebastian Ingrosso. Și dacă nici asta nu e o zi plină de festival...

LIVE TODAY! LOVE TOMORROW! UNITE FOREVER!

PS: Vă scriu și mâine! Boom!

 

În ziua 2 de TomorrowLand, Bogdan Nicolai a înțeles cu ce trebuie să-și îmbogățească „arsenalul” de festival:

10 lucruri obligatorii pentru TomorrowLand 2017

Orice minune ține doar trei zile. Trei zile, în urma cărora au rămas amintiri vii, fotografii superbe, câțiva prieteni noi din Australia, Belgia și Norvegia și piese (“Melody”, “The Hum”, “Animals” etc) care încă se rotesc sub acul de vinil al minții mele.

Abia când am ajuns la TomorrowLand, am înțeles de ce trebuie să-l vezi, ca pe Mecca, măcar o dată în viață. Abia când am plecat am înțeles de ce nu vreau să plec fără promisiunea că mă voi întoarce la festival. Mi-am propus ca anul viitor să adun o gașcă mult mai mare, așa că mi-am făcut deja o listă cu ce nu trebuie nicicum să uităm.

Ce trebuie să avem cu noi la TomorrowLand:

  1. Steagul Romaniei

Pentru ca nimeni nu vine aici fără drapelul țării sale.

  1. Costumatii

Poți fi Alice în TomorrowLand, o țestoasă Ninja, Batman sau orice alt personaj pe care îl îndrăgești. Toată lumea se costumează în cineva, iar unele grupuri de prieteni interpretează diferite personaje principale ale aceluiași film sau desen animat.

  1. Mascote

Sau chiar păpuși în vârf de băț. Nu doar că e funny să porți prin TomorrowLand un maimutoi haios, dar, la fel ca pelerina sau steagul țării tale, e și foarte util. În acest fel, nu te vei pierde niciodată de prietenii tăi.

  1. Haine groase

Pentru că noaptea este foarte frig.

  1. Costum de baie

Pentru că ziua este foarte cald.

  1. Un Sound Blaster portabil

Pentru că, la orice scenă, muzica va începe abia după-amiaza și vei simți nevoia să asculți ceva și dimineața.

  1. Ventilator

În cort ai priză, dar, așa cum îți spuneam, ziua e prea cald. Așa că n-ar fi rău să îți iei cu tine un ventilator sau un aparat portabil de aer condiționat.

  1. Triplu ștecher

Pentru că vei vrea să bagi în priza cortului mai multe lucruri în același timp (telefonul la încărcat, muzica, ventilatorul, lanterna etc.).

  1. Pelerina de ploaie

  1. Baterii externe

Pentru că vei vrea să filmezi absolut tot ce vezi acolo.

A! Și, bineînțeles, să nu uiți să-ți iei bilet din timp. Se vând ca pâinea caldă. Pentru anul acesta, toate biletele puse în vânzare pe 15 februarie s-au vândut în 42 de minute. ;)

Ne vedem acolo!

Iar noi ne vedem aici, pe platforma BECK’s ON, cu impresii, concluzii și voie bună de la trimișii noștri la TomorrowLand! Stay ON!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.