The Sunny Days Sale începe cu un One Day Sale în 19 Aprilie. Get ready for Bastille & many more!

Abonamente la Electric Castle

Festivalul de la Bontida, anunță în sfârșit care sunt prețurile pentru abonamentele pentru tot festivalul. Dacă până acum era afișat doar prețul pentru o zi de festival, 139 de lei, astăzi organizatorii au anunțat că pun în vânzare abonamente la prețuri speciale (mai mici) în două variante:

  • pe 19 aprilie "Sunny days sale - one day sale" - 329 lei/abonament
  • între 20 aprilie și 19 mai - "Sunny days sale" - 369 lei/abonament

Tu poți să-ți iei bilet, intrând aici: https://electriccastle.ro/tickets

Despre prețuri

Prețurile pentru cazare, în camping sau în alte variante, sunt deja afișate pe site-ul festivalului și pleacă de la 69 de lei "regular camping" și ajung până la 2200 de lei în varianta "flexotel". Una dintre variantele de cazare este deja sold-out, așa că dacă vrei un loc la festival zicem noi că 19 aprilie e momentul perfect să-ți cumperi abonamentul!

Pentru ce vii? Poate pentru Bastille!

Și dacă tot vorbim despre Electric Castle, hai să vorbim puțin și despre una dintre cele mai așteptate trupe care vine la festival. Britanicii de la Bastille și-au lansat albumul de debut în 2013 și au ajuns până pe locul 1 în UK Chart.

Într-un interviu acordat celor de la Billboard anul trecut, Dan Smith, solistul trupei, spunea că noul album pregătit pentru lansare în 2016 este ca și gata și că au scrise 25 de cântece, urmând să decidă ce materiale vor rămane pe album.

Despre sound-ul albumului, Smith spunea că este mult mai electric, cu mai multă chitară, dar în ton cu primul material. Tot el spunea că, atunci când au început să "scrie" noul album, direcția părea una "alternative R&B", dar pe masură ce cantecele s-au legat, sunetul a migrat către o variantă "heavier rock".

Cum sunau Bastille pe primul album? Cam asa:

Vei auzi catece noi cu Bastille la EC? Noi zicem ca da!

So, GO get your ticket! :)

Sursă poză Bastille 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.