Space Marine la D6. Warhammer 40000: Regicide s-a lansat pe iOS

Lansat, în sfârșit

Anunţat în urmă cu doi ani, mult-aşteptatul Warhammer 40000: Regicide a ajuns în sfârşit în App Store, la preţul de 4 euro. Este un joc de şah desfăşurat în universul Warhammer şi aduce atât o variantă complexă, dar şi una clasică, mult mai apropiată de şahul pe care îl cunoaştem cu toţii.

Noi am încercat jocul pe PC încă de când se afla în Early Access şi trebuie să recunoaștem faptul că în spatele acestui titlu se află o echipă extrem de pasionată şi devotată.

Muncă multă pentru aducerea Recide pe iOS

Dezvoltatorii de la Hammerfall au lucrat asiduu la aducerea lui Regicide pe iOS, introducând planşe şi animaţii noi, precum şi posibilitatea de a juca multiplayer cross-platform, de pe iOS pe PC sau invers. De asemenea, în Regicide poţi recurge acum la continuarea meciului la mica înţelegere cu partenerul tău. Dacă decideţi să amânaţi meciul cu o zi, o puteţi face pentru că jocul vă permite asta.

Cum rămâne cu Android-ul?

Dezvoltatorii au ascultat cerinţele comunităţii şi au anunţat introducerea rotaţiei aleatorii a hărţilor pe toate platformele pe care este disponibil jocul, respectiv PC şi iOS. O versiune pentru Android urmează să apară, însă nu a fost anunţată încă o dată de lansare.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.