Single nou Garbage (+ Billboard 200 și UK Top 40)

1

Ca în fiecare săptămână, aruncăm un ochi la ce se întâmplă în topurile de vânzări din Marea Britanie și Statele Unite și ne bucurăm și de un single nou (cu videoclip) de la Garbage.

UK Top 40 -  Richard Ashcroft (The Verve) revine cu un nou album solo

După patru săptămâni în vârful topului britanic, în sfârșit Drake părăsește locul 1 cu al său album "Views", dar rămâne pe 2, fiind încadrat pe prima și respectiv a treia poziție de două albume "new entry". Astfel, Ariana Grande debutează direct pe locul 1 cu al său "Dangerous Woman", în timp ce pe locul 3 consemnăm revenirea lui Richard Ashcroft cu noul material solo numit "These People". Este al cincilea album al artistului britanic, în varianta fără The Verve, cu patru din cele cinci materiale intrate în top 3 în UK. Dacă va ajunge până pe locul 1 sau nu, rămâne de văzut. Noi vă lăsăm să ascultați o mostră, al doilea single de pe noul album, single numit "Hold On":
 

 

Billboard 200 - Primele două locuri neschimbate în US

Săptămâna asta pare că americanii sunt mai conservatori decât britanicii, cu primele două poziții neschimbate față de săptămâna trecută, Drake pe primul loc și Beyonce pe locul 2. Top 3 este completat de un album "new entry" - Meghan Trainor cu "Thank You", o propunere mai puțin cunoscută publicului din Europa. Nu ne surprinde asta, pentru că așa cum am văzut și săptămâna trecută, trupele americane 100% își fac constant loc în Billboard 200, uneori chiar până pe prima poziție.

Garbage revin cu un prim single de pe cel de-al șaselea album

10 iunie este data oficială în care se va lansa noul album Garbage - "Strange Little Birds", iar în săptămâna ce a trecut am avut parte de primul single de pe acest album, "Empty", care sună așa cum ați ascultat la începutul articolului.

Nouă ne place. Ție?

Ei bine dacă vrei să-i vezi live pe Garbage mergi pe site-ul lor, acolo unde găsești bilete disponibile la concertele și festivalurile în care vor apărea începând chiar cu 3 iunie!

Surse foto: 1, 2.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
MARIAN - DENIS DUMITRESCU
Excelent !!!!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.