Samsung nu glumește: vezi cum arată telefonul care sigur va sparge piața.

1

Later edit: Presa internațională a aflat de la mai mulți insideri că Samsung lucrează din greu pentru ca Galaxy X să fie gata în 2017 și deja le-au prezentat partenerilor viitorul smartphone. Cei de la Tech Configuration au preluat toate informațiile și zvonurile circulate în mediul online și au realizat un clip video. Menționăm că acesta nu se bazează pe imagini oficiale ci prezintă doar un concept.

Am mai vorbit despre Galaxy X, conceptul celor de la Samsung despre un smartphone cu ecran pliabil. Ei bine, coreenii au trecut și la fapte și vor să îl lanseze anul viitor. Cei de la Samsung lucrează din greu pentru ca Galaxy X să fie gata în 2017 și deja le-au prezentat partenerilor viitorul smartphone. Iar cei de la Tech Blog au realizat un clip bazat pe informațiile existente.

 



 

Display-ul va fi unul de 5inch QHD AMOLED și, odată deschis, vom avea în față o tabletă performantă cu ecran de 7 inch. Iar procesorul Snapdragon 835 și camerele de 12, respectiv 8MP îl vor transforma pe Galaxy X într-un smarpthone performant.  Așa că de ce să mai strângi bani pentru viitorul Ipad sau Galaxy Tab, nu e așa? Galaxy X le are pe toate.

 

 

Photo credits: 1 si 2.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Horia Ioan
partikip

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.