Românii, supereroi ai sunetului: cea mai cool boxă bluetooth

6

Boxele bluetooth arată toate cam la fel. De regulă, ai de ales între cele rotunjite sau cele pătrățoase, între cele rugged și cele finuțe, între cele în culori aprinse și cele monocrome. Ad’Om este o boxă cum nu ai mai văzut și e făcută de românii de la Kalium Labs.

Ad’Om face parte din seria K-Sound Heroes și este o boxă bluetooth în formă de supererou, perfectă pentru sufrageria ta. Nu este genul de dispozitiv pe care să îl iei după tine în oraș sau la piscină, ci genul de gadget care va înviora orice degustare de Beck's pe care o vei organiza cu prietenii tăi la tine acasă.

Boxele K-Sound Heroes vin în două dimensiuni, în numeroase culori și cu funcționalități diverse. Ad’Om Prime este versiunea mai mică și are o înălțime de 45 de centimetri. Are un difuzor puternic, o baterie care garantează șase ore de muzică bună și lumini colorate pe care le poți controla prin intermediul aplicației.

Ad’Om Premium este versiunea mai mare și sigur va atrage atenția tuturor celor care vor păși în sufrageria ta sau în biroul tău. Această versiune are 77 de centimetri înălțime, dar nu este doar mai mare, ci și mai interesantă. Are un difuzor mai puternic, subwoofer integrat, încărcător wireless, dar și un WiFi range extender, ca internetul din casa ta să acopere orice colțișor. Partea cea mai cool? Ad’Om Premium are și capacitatea de a emana fum, pentru o experiență cu adevărat spectaculoasă.

Ambele versiuni sunt controlate prin intermediul unei aplicații dedicate, compatibilă cu Android și iOS. Aceeași aplicație va permite conectarea la același telefon a până la 12 “supereroi”, pentru sunet mai puternic.

În spatele proiectului se află o echipă coordonată de antreprenorul și consultantul Andrei Ursachi. Boxele Ad’Om K-Sound se află în stadiul de finanțare, strângând fonduri și precomenzi pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Suma cerută inițial - 20.000 de dolari - a fost depășită în prima zi, iar acum românii au adunat peste 100.000 de dolari.

Ei promit că la un milion de dolari strânși, vor construi și un Ad’Om de dimensiunile unei persoane și, având în vedere că mai au două luni pentru a atinge noua țintă, e foarte posibil ca boxa gigant de Kalium Labs să devină realitate. Echipa lucrează și la un joc video pe care îl va pune la dispoziție dacă va reuși să strângă cinci milioane de dolari.

Kalium Labs sunt în spatele acestui proiect și sunt la a doua încercare de a-și finanța proiectul pe o platformă de crowdfunding. Pe 22 noiembrie, echipa a anulat proiectul de pe Kickstarter pentru boxa bluetooth, după ce primise 25.000 de dolari din cei 50.000 de dolari doriți.

Acum, să vorbim un pic despre prețuri. Boxele nu sunt ieftine, dar nu sunt nici foarte scume, dacă este să le comparăm cu unele făcut de Beats, Ultimate Ears sau Senheiser. Ad’Om Prime costă acum 120 de dolari, iar la finalul promoției “early bird” va costa 150 de dolari. Versiunea mai mare e acum 240 de dolari, iar spre finalul campaniei va ajunge la 280 de dolari.

Dacă plănuiești să îți comanzi boxa, trebuie să știi că o vei primi în luna octombrie, gadgetul urmând să intre în producție după terminarea campaniei de crowdfunding, adică în luna august.

Nu am apucat să testăm produsul, deci nu putem spune multe despre calitatea sunetului, dar putem vorbi despre design. Boxele de la K-Sound Heroes chiar arată spectaculos și pot da un strop de culoare și modernitate oircărui spațiu.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile aici!

 

Surse:

https://www.indiegogo.com/projects/sound-heroes-bluetooth-speaker-of-the-future-music#/

https://start-up.ro/boxa-bluetooth-supererou-pe-care-o-vor-lansa-romanii-pe-kickstarter/

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 6 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Ileana Condruz
WOW
Octavian Palade
I know, right? 
Dorin Zah
Cool
Serban Cristian
Succes!!!!!!
Alexandru Sandache
Prea frumoasa.. disign bestial
Lupu Marius
Superbaa!! O vreau
Dariescu Constantin
super

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.