O, ce veste minunată ! După 20 de ani, Atari scoate o nouă consolă

Știu, știu, mulți se vor întreba ce naiba mai este și Atari. În era Playstation și Xbox, când lumea se pregătește pentru duelul 4K dintre Scorpio și PS4 Pro, ce paote aduce în plus Atari

Nostalgia, bat-o vina!

Din 1993 nu s-a mai aventurat Atari pe piața consolelor, dar acum „bătrânii” nostalgici ca mine vor avea șansa să își retrăiască tinerețea. Mai țineți minte Pac-Man, Space Invaders și alți clasici ? Ei bine, vom avea șansa să ne bucurăm iar de jocurile care ne-au făcut să ne îndrăgostim de acest univers magic al jocurilor video. Dar cei de la Atari vor ca noua consolă să se bucure și de conținut de actualitate pentru gamerii de toate vârstele.

Ce avem sub capotă?

Cei de la Atari mențin misterul când vine vorba de specificații. Știm doar că vom avea o arie largă de port-uri (HDMI, 4xUSB, SD) lucru care denotă o mașinărie puternică. Noua consolă va apărea în două ediții, una cu carcasă de culoare neagră/roșie, iar cealaltă cu infiltrații de lemn. Atari încă nu a anunțat nici o dată de lansare, nici un preț. Tu ce jocuri ai vrea să vezi din nou pe Smart TV-ul tău?




 

Surse:

http://metro.co.uk 
https://www.slashgear.com

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.