Nu te grăbi să-ţi cumperi Dishonored 2 pe PC

Când am văzut primul trailer de la Dishonored 2, la E3 2015, cred, mi-am pus reminder pe telefon: „trebuie să am acest joc”. 

Dishonored 2 s-a lansat acum câteva zile atât pe PC, cât şi pe PlayStation 4 şi Xbox One, şi are destule probleme legate de optimizare. În timp ce jucătorii de pe console au primit un patch de 9 GB făcut în prima zi de la lansare, cei mai mulţi dintre utilizatorii de PC încă se luptă cu framerate-ul şi cu problemele de optimizare, în loc să se bucure de povestea jocului. 

Povestea şi stilul grafic par a fi net superioare celor existente în primul Dishonored şi, cu siguranţă, Dishonored 2 este un titlu care merită jucat, dar îl trage foarte mult în jos faptul că i-a fost grăbită lansarea şi nu s-a ţinut cont de comunitatea de gaming de pe PC, deşi exista cel puţin un precedent alarmant, Batman Arkham Knight.

Dezvoltatorii de la Arkane Studios au promis un patch pentru PC în următoarele zile, dar până atunci bannerul jocului a fost retras de pe prima pagină a Steamului şi mulţi jucători au cerut refund. Din păcate, acest gen de abordare este tot mai prezent la noile titluri triplu A, iar singura armă de a lupta împotriva acestui tip de atitudine este să ne facem o idee despre joc înainte de a-l cumpăra şi, cel mai important, să renunţăm la a face precomandă. 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.