Music story: Sfârșitul verii aduce muzică nouă

Chiar dacă sfârșitul verii este aproape și sezonul festivalurilor este și el pe final, avem parte de câteva albume noi lansate la sfârșitul săptămânii trecute și avem și câteva albume anunțate pe care le vom primi în săptămânile care urmează.

Cel mai interesant album nou lansat pare a fi “Blond” al lui Frank Ocean, album despre care cei de la The Guardian au scris cam așa:

“It’s a complicated, indulgent, moody record ... one that deals in textures and impressions more than in pop hooks and instant thrills.”

Cu un vibe perfect pentru serile de sfârșit de vară, albumul este deja urcat pe majoritatea site-urilor de muzică.

Patru ani au trecut de la ultimul album Frank Ocean, “channel Orange” din iulie 2012, album care a ajuns până pe locul 2 în US Billboard și tot până pe 2 în UK Top 40. Va prinde artistul american no.1 cu noul său album? Aflăm săptămâna viitoare.

Crystal Castles primul material post Alice Glass

Alt material lansat vineri pe 19 august este cel al canadienilor de la Crystal Castles, “Amnesty (I)”, primul de după plecarea din trupă în 2014 a lui Alice Glass, cea care anunța atunci că povestea ei cu trupa a luat sfârșit dar va veni către fani în varianta solo. Pe noul album Crystal Castles se simte că Alice nu mai este acolo, lipsește cumva energia ei, acel “ceva” care ne surprindea la trupa din Toronto. Albumul merită ascultat și merită creditul nostru în varianta nouă, chiar dacă încă nu ne putem desparți de prezența lui Alice Glass. Cu ea pe primele trei albume Crystal Castles sunau cam așa:

Bon Iver album nou în toamnă

Un alt album anunțat săptămâna trecută este cel al americanilor de la Bon Iver, album care se numește “22, A Million” și va fi lansat oficial pe 30 septembrie. Noul material a fost cântat pentru prima dată în festivalul Eaux Claires Music Festival (festival inițiat și produs chiar de ei), iar detaliile legate de album au fost și ele făcute publice de către Justin Vernon la începutul lunii august.

Tu ai vreun album nou în minte care te-a fascinat vara asta?

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.