MUSIC CHARTS : Kings of Leon – primul No.1 la ei acasă cu noul album “Walls”

Deși pare cumva de necrezut, Kings of Leon nu reușiseră să ajungă niciodată până pe locul 1 în Billboard 200 din Statele Unite. Cel mai aproape au fost cu ultimele lor două albume “Come Around Sundown” din 2010 și “Mechanical Bull” din 2013, ambele ajungând doar până pe locul 2. Ei bine, “Walls”, lansat pe 14 octombrie, s-a vândut în aproape 70.000 de exemplare în prima săptămână și le-a adus în sfârșit mult doritul No.1. Tot surprinzător, deși vara a trecut, Drake pare de neoprit cu al său “Views” și revine pe 2 după ce a stat luni bune pe prima poziție și n-a coborât din Top 10 de la lansare și până astăzi, adunând aproape un milion și jumătate de albume vândute. Pentru Drake însa nu e nimic surprinzător cu 4 albume toate No.1 în Billboard 200 pentru artistul din Canada.

“Walls” pe locul 1 și în UK

Și pentru ca succesul noului album Kings of Leon să fie deplin, nu se putea ca albumul lor să rateze locul 1 în Marea Britanie. Aici însă povestea este diferită, cu 5 din cele 7 albume ale lor (incluzând “Walls”) ajunse pe locul 1 în Regat. Britanicii, mai conservatori, îl aduc pe locul doi pe Phil Collins cu o colecție numită “The Singles”, cu Tom Chaplin pe trei și el cu un album care debutează în UK Top 40, album numit “The Wave”.

Îi vedem în turneu pe Kings of Leon cu noul lor album?

Cu siguranță! Deja au anunțat câteva concerte în Statele Unite și chiar și câteva în Europa la începutul anului. Deocamdată pot fi vazuți doar în Germania și Marea Britanie insă sigur pregătesc un mare turneu mondial și vor apărea în mai toate marile festivaluri. Stai cu ochii pe Rock Werchter sau alte festivaluri și sigur îi vei vedea cât de curând în lineup. Cum sună noul album? O mostră aici:

Ne vedem la concert da? Oare și în Romania? Ar fi timpul.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.