Mobilier cool, din carton, Made in RO

Dacă săptămâna trecută ți-am povestit despre cea mai nouă invenție olandeză în materie de corturi 100% reciclabile, de unică folosință, din carton, revenim pe ale noastre plaiuri cu aventurile cartonului în design.

Așază-te confortabil pe fotoliul eco.

Începe episodul: Cartonul, meanwhile in Romania.

Acum foarte puțini ani, în București, se năștea un brand: Foldo, pe numele lui. Creatorii Foldo transformă cartonul reciclabil în piese de mobilier foarte cool pentru acasă. Îți sunt livrate într-un pachet (un pic mai mare ca o cutie de pizza în cazul lămpilor), iar tu le vei asambla după schema dată: fără adezivi și alte instrumente "încurcătoare".

Cântăresc extrem de puțin, dar susțin mult. De exemplu, un fotoliu poate acomoda până la 150 de kilograme. Iar asta nu e o încurajare apropo de cutiile de pizza, doar o constatare de design. :)

Un alt super avantaj este că, atunci când te muți (și, crede-ne pe cuvânt, știm cum e) sau ai chef de o schimbare rapidă în decor, dezasamblezi și transporți sau depozitezi foarte ușor piesele… într-o cutie. Prețurile sunt și ele destul de îmbietoare: un fotoliu costă de la 139 lei.

În plus, suprafața din carton este și "pânza nescrisă" a creativului din tine. 

Life in cardboard is fantastic!


Sursă poze

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.