Mergi la ZAIN, în Cluj-Napoca, până pe 6 noiembrie!

Dacă ești din Cluj, zilele astea mergi să descoperi design românesc în două spații altfel, deschise cu ocazia festivalului: fosta Casă de Modă Cluj (str. George Barițiu nr. 4-6) și Castelul de la Răscruci, o capodoperă arhitecturală uitată.

ZAIN este festivalul de design ajuns la a doua ediție, care te așteaptă, pe parcursul celor cinci zile, între 2 și 6 noiembrie, cu expoziții și evenimente conexe, conferințe, dezbateri, discuții libere cu designeri și producători, dar și petreceri & concerte.

Expoziția centrală @ Casa de Modă Cluj

Expoziția centrală, alături de multe alte evenimente din cadrul ZAIN 2016 au loc în fosta Casă de Modă Cluj: o clădire simbol pentru producția vestimentară, construită în anul 1969, acum dezafectată și scoasă la vânzare. Fațada clădirii a fost cosmetizată designish, terasa de pe acoperiș pregătită pentru petrecere, iar interiorul transformat în display pentru designerii participanți.

Fashion Show în Castelul din secolul XVIII, de la Răscruci

Și anul acesta Fashion Show-ul ZAIN – Design Expressions are loc într-un spațiu încărcat de istorie: Castelul de la Răscruci, o capodoperă arhitecturală, cu un interior impresionant conservat, care spune o poveste transilvăneană de mult uitată. Alăturarea pieselor create de fashion designeri contemporani cu interiorul castelului din secolul al XVIII-lea, pe un soundtrack actual, va fi o experiență în sine.

Găsești aici toate informațiile despre participarea la fashion show. Intrarea în expoziția centrală este liberă. Iar programul complet al tuturor evenimentelor & petrecerilor îl găsești aici.

ZAIN fain să ai!

Sursă fotografii: prin ZAIN.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.